erayy
Üye
- İsim
- eray
Daha fazla
- İsim
- eray
- Espresso Makinesi
- Breville Bambino plus
- Değirmen
- 1Zpresso Jx Pro
- Ekipmanlar
- v60 , origami , kalita , fellow stagg
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Mersin
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Yenişehir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Akdeniz
Selam arkadaşlar , hobim ile mesleğimi nasıl birleştirebilirim diye düşünürken aklıma reçetelerimizi paylaşabileceğimiz bir uygulama fikri geldi . Malum zor dönemden geçiyoruz kafamı dağıtabilmek için back end kodlamasına yavaştan başladım. %30 civarını bitirdim diyebilirim. Böyle bir app'e ihtiyaç var mı bundan da pek emin değilim , kahve işini yeni başladığım için belki bu bana ihtiyaç gibi gelmiştir veya bir muadili var mı pek fikrim yok. Kafamda planladığım uygulamanın fikri şöyle. Değerleri geri dönüşlerinizi bekliyorum .
- Kavurucuların bütün kahveleri sisteme yüklenecek. Örneğin XYZ roaster in şu an yedi kahvesi var yediside sistemde kayıtlı olacak
- X bey girdiği 7 kahvenin referans reçetesini sisteme girecek(opsiyonel) , Buzdağı su , 94c , 60 - 60 -60 -60 vs butun detaylarıyla
- Ben app de XYZ roaster'i bulup bütün kahvelerini görüntüleyip , evde kendim uygulayabileceğim. Çok kullanıcı dostu bir ekran tasarımı ile olacak . Kahve fabrikasının ürün detayı kısmı çok hoşuma gitti (https://kahvefabrikasi.com/Kahve/HarmanKahve/EspressoShotTheSheriffBlend)
- Girilen kahvelere üyelerde reçete ekleyebilecek Reçetelere aşağı yönlü veya yukarı yönlü oylar verebileceğim
Temel olarak böyle düşünüyorum , tabii şu an aklımda gelmeyen çok detay var . Mesela Kavurucuların yeni kahvelerini sisteme eklemesi vs gerekecek .
- Kavurucuların bütün kahveleri sisteme yüklenecek. Örneğin XYZ roaster in şu an yedi kahvesi var yediside sistemde kayıtlı olacak
- X bey girdiği 7 kahvenin referans reçetesini sisteme girecek(opsiyonel) , Buzdağı su , 94c , 60 - 60 -60 -60 vs butun detaylarıyla
- Ben app de XYZ roaster'i bulup bütün kahvelerini görüntüleyip , evde kendim uygulayabileceğim. Çok kullanıcı dostu bir ekran tasarımı ile olacak . Kahve fabrikasının ürün detayı kısmı çok hoşuma gitti (https://kahvefabrikasi.com/Kahve/HarmanKahve/EspressoShotTheSheriffBlend)
- Girilen kahvelere üyelerde reçete ekleyebilecek Reçetelere aşağı yönlü veya yukarı yönlü oylar verebileceğim
Temel olarak böyle düşünüyorum , tabii şu an aklımda gelmeyen çok detay var . Mesela Kavurucuların yeni kahvelerini sisteme eklemesi vs gerekecek .