• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve paketlerini en çok beğendiğiniz kahve firmaları hangisi?

tanerkosar

Barista
İsim
Taner
Daha fazla  
İsim
Taner
Kahve çekirdeğinin kaliteli olması ne kadar önemliyse kahve paketinin de ilgi çekici olması bir o kadar önemli. Kahve paketleri önemli bir algı unsuru bence. Kitap kapağı gibi...
Sizin kahve paketleri hoşunuza giden kahve firmaları hangisi?
(Koleksiyon yaptığım için fikir edinmek istiyorum)
(İmkanınız varsa fotoğraf atarsanız çok sevinirim)

Son düzenleme:
A Roasting Lab güzel ve renkli paketler sunuyor. Ve simsiyah paketleriyle CaffeNux.

Kahve çekirdeğinin kaliteli olması ne kadar önemliyse kahve paketinin de ilgi çekici olması bir o kadar önemli. Kahve paketleri önemli bir algı unsuru bence. Kitap kapağı gibi...
Sizin kahve paketleri hoşunuza giden kahve firmaları hangisi?
(Koleksiyon yaptığım için fikir edinmek istiyorum)
(İmkanınız varsa fotoğraf atarsanız çok sevinirim)
Türkiye'de neredeyse hepsi siyah, beyaz veya saman rengi. Probador mavi ile fark yaratıyor. Yurt dışında ise paketler birçok çeşitlilik sunuyor ve ürüne marketing bağlamında değer katıyor. Türkiye'de ise paketlerin sıradanlığını maliyet ile bağdaştırıyorum...

Celsius'un etiket tasarımına hayranım ama o etiketi ambalaja değil de kutuya yapıştırmalarını hiç sevmiyorum. Onun dışında A Roasting Lab, Petra'nın paketleri de hoş.

Ben minimalizmi çok seviyorum, o yönden özellikle Coffee Department ve CleanCup, ardından Troika Roasting, Petra Roasting ve Montag Coffee beni gördükçe mutlu ediyor 😁 .

Complexx, Kungpow, Moliendo, Kawa hepsinin farklı tarzlarda güzelliği var

Story Coffee'nin paketleri ve yazı stili web sitesinde çok güzel görünüyor. Denemek istiyorum ama sıra onlara gelmiyor bir türlü :)

Saman kağidini seviyorum diğer polyesterler bana pis ve kokulu geliyor.Bu bakımdan clean cup coffee nutz ornek verebilirim.Probador’un paketi de guzel ve saglam ayrıca kokmuyor.Boxx un paketi kokuyor mesela

Benim de önem verdiğim bir konu bu. Gıda ambalajlarının göz alıcı olması gerektiğini düşünüyorum. Tasarımı güzel paketlerin instagram gönderisine dönüşmesi de daha keyifli oluyor.
Şu ana kadar dikkatimi çekenler:
• A Roasting Lab
• Celsius
• Minus One
• Probador Colectiva
• Kungpow
• Clean Cup
• Coffee Project (kot giydiriyorlar)

Bir tek ben farklı düşünüyorum sanırım bir kavurucu yeni paketlerimiz diye tanıtım yapınca ve o paket valfli paketin üstüne ekstra bir paket olunca deliriyorum ve "al işte yine bir çekirdek daha olması gerekenden fazla fiyata satılacak" diyorum. Ama şu ekonomide benim için çeşitlilik, işlevsellik ve fiyat daha önemli. Ne zaman Türkiye içinde cafcaflı kutu içinde paket görsem kendimi kazıklanmış hissediyorum ve firmadan soğuyorum. Keşke şöyle bir seçenek olsa ben cafcaflı paket istemiyorum dümdüz valfli poşete sadece kavrum tarihi ve kahve ismi yazın (o da keçeli kalemle olsun) ben bilgilerine İnternet sitesinden bakarım yeterki olması gereken fiyatlara satın.

Geri