• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve paketi koleksiyoncuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
Başlangıçta gayet makul sebeplerle başlamıştım. "Birine kahve verirken lazım olur." "Her paket valfli gelmiyor, valfli paketler dursun kenarda." "Kiloluk kahve alınca bölmek için küçük paket lazım olur."

Sonrasında geldiğim nokta bu. Overdose ve Enso paketlerinden en az birer tane eksik. Coffeerem paketlerinin nerede olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Demek ki onları bir yerde kullanmışım gerçekten.

Bir de kahve paketlerini puanlıyorum kafamda. Cleancup bez torbaları favorim. Coffee Factory uzun ince paket çok kötü tasarım. 1 kiloluk paketi annem kuş yemi zannetmişti zaten. Zümrüt Karaca'nın sürekli tasarım değiştirmesi gözlerden kaçmıyor.

Nitelikli kahveye benden daha önce başlayanların 10 katı paketi vardır muhtemelen. Benim gibi biriktiren varsa yoruma bekliyorum.
IMG_20210610_144937.jpgIMG_20210610_144926.jpg

Bir figür koleksiyoneri olarak, gayet iyi anlıyorum sizi. Güzel seri olmuş 👍 Yılın başından beri bende biriktirmeye başladım, yıl sonunda paylaşırım 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri