• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erayerinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erayerinc

Barista
İsim
Eray
Daha fazla  
İsim
Eray
Merhaba, ben daha önce hep öğütülmüş kahve aşıyordum. Artık çekirdek kahve alııp kendim öğüteceğim. Daha evvel aldığım kahveler starbucksın single origin ve Colombia kahveleri, kahve dünyasının farklı kahvelerini ve en son da tchibonun latin grande kahvelerini denedim. Artık farklı kahveler denemek istiyorum. Bu doğrultuda sizlerden kahve önerileri istiyorum. Özel bir arayışım yok. Denediklerini not alarak sonrasında aynı veya benzer tas alabileceklerime yönelmek istiyorum. Ek olarak online alabileceğim yerlerinde yazabilirseniz bir liste olmuş olur. Belki benim gibi yeni başlayan başka arkadaşlara da faydalı olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Son olarak önemi var mı bilmiyorum ama filtre kahve için öğütün yapacağım.

Eğer konuyu yanlış yerde açtıysamda doğru yere taşınmasını rica eserim.

Fiyat performans çekirdeği arıyorsan Nok Coffee'ye göz atabilirsin. Hem espressoda hem filtrede fiyatına göre beni çok tatmin etti. Hangisi diye sorma 8 tane farklı kahvesini aldım 200'er gramdan :D Hepsi güzel. He, pahalı çekirdekler de denedim ama henüz iyi bir demleyici olmadığım için "vaooovv" olmadım bir iki tanesi hariç.

Çok önemi var tabiiki, filtre kahve için açık kavrum çekirdekler tercih edebilirsiniz. Tabiiki sadece arabica. Sebebi ise çekirdeğin içerdiğin içerdiği aromaları daha çok alabilmeniz. Kavrum koyulaştıkça gövde artar ama aromalar azalır. Genelde espressolarda kullanılır. İçinde çiçek, meyvemsi tatlar barındıran çekirdekleri kolayca kullanabilirsiniz. Özellikle Afrika çekirdekleri.

Çok fazla firma var. Aylık alımları takip edebilirsiniz. Bu ay grizzlyden alım yapılıyor.

Fiyat performans çekirdeği arıyorsan Nok Coffee'ye göz atabilirsin. Hem espressoda hem filtrede fiyatına göre beni çok tatmin etti. Hangisi diye sorma 8 tane farklı kahvesini aldım 200'er gramdan :D Hepsi güzel. He, pahalı çekirdekler de denedim ama henüz iyi bir demleyici olmadığım için "vaooovv" olmadım bir iki tanesi hariç.
Öneri için teşekkürler.
Çok önemi var tabiiki, filtre kahve için açık kavrum çekirdekler tercih edebilirsiniz. Tabiiki sadece arabica. Sebebi ise çekirdeğin içerdiğin içerdiği aromaları daha çok alabilmeniz. Kavrum koyulaştıkça gövde artar ama aromalar azalır. Genelde espressolarda kullanılır. İçinde çiçek, meyvemsi tatlar barındıran çekirdekleri kolayca kullanabilirsiniz. Özellikle Afrika çekirdekleri.
Bilgi için teşekkürler. Önerebileceğiniz kahve veya firma var mı?
Çok fazla firma var. Aylık alımları takip edebilirsiniz. Bu ay grizzlyden alım yapılıyor.

Liste olarak bu anket listesini baz alabilirim sanırım değil mi?

Ben kavurucu ya da çekirdek önermeye pek sıcak bakmıyorum. O yüzden tat profili önerdim. Arkadaşların önerdiği kavurucuların sitesine girip açık ya da en fazla orta kavrum (orta+ değil) olan hangi tat profilini seviyorsanız. ona göre seçebilirsiniz. Öneremiyorum çünkü bazen kavurucular yeşil çekirdekten dolayı, hasat döneminden ya da başka sebeplerden dolayı profili dönemsel olarak oturtamayabiliyor. Bazen de başkasının beğendiğini siz beğenmeyebilirsiniz 🙂

Merhaba, ben daha önce hep öğütülmüş kahve aşıyordum. Artık çekirdek kahve alııp kendim öğüteceğim. Daha evvel aldığım kahveler starbucksın single origin ve Colombia kahveleri, kahve dünyasının farklı kahvelerini ve en son da tchibonun latin grande kahvelerini denedim. Artık farklı kahveler denemek istiyorum. Bu doğrultuda sizlerden kahve önerileri istiyorum. Özel bir arayışım yok. Denediklerini not alarak sonrasında aynı veya benzer tas alabileceklerime yönelmek istiyorum. Ek olarak online alabileceğim yerlerinde yazabilirseniz bir liste olmuş olur. Belki benim gibi yeni başlayan başka arkadaşlara da faydalı olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer konuyu yanlış yerde açtıysamda doğru yere taşınmasını rica eserim.
hangi öğütücüyü kullanıyorsunuz?

Geri