• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve önerileri

İsim
Physicist
Merhabalar V60 da güzel sonuçlar verebilecek kahve önerisi almak adına konuyu oluşturuyorum. Daha çok meyvemsi tatları ve asiditesi yüksek olan kahveleri tercih ediyorum. Önerebileceğiniz kavurucu veya kahve varsa bekliyorum.

Ben yeni başlamış birisi olarak tüm tadım notalarını aldığım ve çok beğendiğim 2.sini sipariş ettiğim Java halu banana’yı öneriyorum. Asiditesi de gövdesi de yerinde. Aftertaste ise belirtildiği gibi kalın.

Merhabalar V60 da güzel sonuçlar verebilecek kahve önerisi almak adına konuyu oluşturuyorum. Daha çok meyvemsi tatları ve asiditesi yüksek olan kahveleri tercih ediyorum. Önerebileceğiniz kavurucu veya kahve varsa bekliyorum.
FAM Etiyopya Banko Gotiti. Fiyat/perfomans yüksek. Dördüncü alışım, tadında değişiklik olmadı ve memnunum. Asidite oldukça yüksek. Kalıncana öğütüp şu oranda dökümü öneririm: 15 gr. J-max 2,8 tur, döküşler kümülatif: 30gr - 30 sn.; 90gr; 130 gr.; 180gr.; 240 gr.

Teşekkür ederim, siparişini geçtim. Kullandığınız reçeteyi yazabilir misiniz mümkünse? Teşekkürler şimdiden.
Umarım beğenirsiniz. Kavurucu reçetesi kullandım ben hem basit hem de bütün tadları alabildim

Geri