• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Numunesi Kavurması ve Tadımı - Vlog

orkunustel

Barista
İsim
Orkun Üstel
Geçtiğimiz aylarda Amativo kurucularından Daniel denemem adına 2020 hasat stoklarında bulunan merak ettiğim kahveleri göndermişti bana.

Numune kavurmak ve tatmak sektöre dair en sevdiğim bir kaç şeyden biri olabilir!🙂

Bu süreçte numuneleri arkadaşım ve hemen hepimizin çok sevdiği William'ın kavurmahanesinde Ikawa'da ilk örnekleri kavurduk ve tadımını yaptım. William'a buradan da çok teşekkür ediyorum tekrardan! @William 🙏

Videoyu umarım beğenirsiniz. 😇 Bu sefer ilk kez tüm düzenlemeyi kendi başıma yaptım. Eksikler varsa affola. 🙂

Orkun bey video içeriği harika olmuş elinize sağlık ikawada çekirdekleri kavurduktan sonra normal degasing süreci ortalama olarak ne kadar sürmeli ev kullanıcıları açisindan espresso veya filtre demleme yapmak için

Orkun bey video içeriği harika olmuş elinize sağlık ikawada çekirdekleri kavurduktan sonra normal degasing süreci ortalama olarak ne kadar sürmeli ev kullanıcıları açisindan espresso veya filtre demleme yapmak için
Ikawa'nız varsa ne mutlu size öncelikle. 🙂 Ben genelde numune kavurmaları sonrası bir hafta civarı bekliyorum. Bir gün sonra tadımı yapanlar da var tabi. Ikawa'da kendiniz kavurup espresso yapacaksanız ortalama bir buçuk iki hafta beklemenizi tavsiye ederim. Filtre için ise ortalama bir hafta. Tabi bu bekleme süreleri profilin açıklığı ya da koyuluğuna göre, kahveye göre değişiklik gösterecektir. Bundan dolayı tavsiye süre denemelerinizde farklı günleri de denemenizi tavsiye ederim. En iyi sonucu damağınıza göre keşfetmeniz, en tatmin edici sonucu çıkaracaktır.

Ikawa'nız varsa ne mutlu size öncelikle. 🙂 Ben genelde numune kavurmaları sonrası bir hafta civarı bekliyorum. Bir gün sonra tadımı yapanlar da var tabi. Ikawa'da kendiniz kavurup espresso yapacaksanız ortalama bir buçuk iki hafta beklemenizi tavsiye ederim. Filtre için ise ortalama bir hafta. Tabi bu bekleme süreleri profilin açıklığı ya da koyuluğuna göre, kahveye göre değişiklik gösterecektir. Bundan dolayı tavsiye süre denemelerinizde farklı günleri de denemenizi tavsiye ederim. En iyi sonucu damağınıza göre keşfetmeniz, en tatmin edici sonucu çıkaracaktır.
Çok teşekkür ediyorum sağolun 🙏😊

Geri