• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Nasıl Saklanır ve Taze Tutulur

RzAk

Üye
İsim
Rıza
Daha fazla  
İsim
Rıza
Espresso Makinesi
Flair Classic
Değirmen
Comandante C40, Timemore C1
Ekipmanlar
V60, Delterpress, Spyhon, Gooseneck Kettle, Black Miror, Kaan Tartı, Konchero As21267A
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Maltepe
Acemiler için alan açılınca hemen bir soru sorayım dedim.
Kahveleri baharatlı urunler ile saklanmaması konusu bence cok net oturdu. Ancak farkli tur kahvelerin bir arada saklanması sonucunda bir birlerine baharatlar gibi aroma geçişi sağlar mı? Ben ekte ki gibi muhafaza ediyorum mesela.

Ekli dosyalar

• 5E9E7A54-DF9E-425F-9550-CBD85C6F1F4E.jpeg
    5E9E7A54-DF9E-425F-9550-CBD85C6F1F4E.jpeg
    104.4 KB · Görüntüleme: 81
Üzerinde ki valvler paketin içerisinden dışarıya hava çıkışı için var. Teorik olarak ağızları kapalı olduğu sürece geçmemesi gerekir. Kişisel fikrim geçiş olsada çok etkileyeceğini düşünmüyorum.

Eğer çekirdek olarak muhafaza ediyorsanız Mevcut şartlar altında en iyi depolamayı yapıyorsunuz.

Geri