• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve meyveleri nasıl işlenir?

• Konuyu başlatan Tdsintentions
  • Başlangıç tarihi
T

Tdsintentions

Guest
Merhaba arkadaşlar. .... adresinde sizlere yeşil çekirdek nasıl ayıklanır? bunu yapanlar büyücümü? nasıl yapıyorlar? ve caizmidir? sorularına yanıt bulmaya çalıştım. http://bit.ly/2GrozBJ
Görüşmek üzere!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kerem bey bloğunuzda çok güzel yazılarınız var. Türkçe kaynaklar hazırladığınız için size ne kadar teşekkür etsek az. Bahsettiğiniz konuyu blogda bulamadım.
Saygılarımla

Son düzenleme:
bu giriş sayfası, nerede görmediniz? canınız sagolsun.

Ekli dosyalar

• giriş.png
    giriş.png
    205.7 KB · Görüntüleme: 15
bu giriş sayfası, nerede görmediniz? canınız sagolsun.

Mobilden girdiğim için açtığınız konunun başlığını görmedim. Konu içeriğinde kahve nasıl ayıklanır vb içerik olupta blogda işleme yöntemi bahsedildiği için kaçırmışım benim hatam kusura bakmayın. Yazınızın bir kısmını buraya yazıp devamı için kişisel blogunuzda ki konuya link verebilirsiniz. Yada kendi isminizle burada paylaşım yapabilirsiniz. Yazılarınıza ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyarız.

Son düzenleme:
Mobilden girdiğim için açtığınız konunun başlığını görmedim. Konu içeriğinde kahve nasıl ayıklanır vb içerik olupta blogda işleme yöntemi bahsedildiği için kaçırmışım benim hatam kusura bakmayın. Yazınızın bir kısmını buraya yazıp devamı için kişisel blogunuzda ki konuya link verebilirsiniz. Yada kendi isminizle burada paylaşım yapabilirsiniz. Yazılarınıza ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyarız.
tabiki. ben linkleride sildim. :) görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar. .... adresinde sizlere yeşil çekirdek nasıl ayıklanır? bunu yapanlar büyücümü? nasıl yapıyorlar? ve caizmidir? sorularına yanıt bulmaya çalıştım.
Görüşmek üzere!

Merhaba,
yazılarınızı merakla bekliyoruz. :) Bu konuda kaynak konusunda ciddi eksiklik var.

Başka başlıkla açtım arkadaşlar. burayı silebiliriz galiba

Geri