• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Masası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvguzes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mvguzes

Barista
İsim
mvguzes
Daha fazla  
İsim
mvguzes
Ekipmanlar
V60
Başka bir konuyu bulandırmak istemedim. Kahve masası ile ilgili hususların paylaşılması neden istenmiyor. Ticari oluşumlar bile konu açabilirken gönüllü bir oluşumdan paylaşım yapmaması neden istendi? Garip bir durum bu nedenle böyle sordum. Ben sürekli bu formu takip ediyorum bu forumda keşke onların duyuruları da yayınlansa diyorum. Güzel işler yapıyorlar kaçırmak istemem.

Not: Hiçbir ilişkim yok. Bire bir özelden dahi konuşmadım.

Son düzenleme:
Başka bir konuyu bulandırmak istemedim. Kahve masası ile ilgili hususların paylaşılması neden istenmiyor. Ticari oluşumlar bile konu açabilirken gönüllü bir oluşumdan paylaşım yapmaması neden istendi? Garip bir durum bu nedenle böyle sordum. Ben sürekli bu formu takip ediyorum bu forumda keşke onların duyuruları da yayınlansa diyorum. Güzel işler yapıyorlar kaçırmak istemem.

Not: Hiçbir ilişkim yok. Bire bir özelden dahi konuşmadım.
Teşekkürler. Amaç herkese bir türlü fayda (bilgi, deneyim, kahve, indirim, vs.) sağlamak. Belli bir talep var ve aracı olmaktan, zaman harcamaktan ben şahsen keyif alıyorum.

Ben zaman el verdikçe hem burada, hem Kahve Masası'nda, hem blog.kahvemasasi.com da, hem Youtube da, hem de diğer platformlarda paylaşmaya devam ediyorum.

Sizler de zaten istediğiniz kişinin istediğiniz içeriğini özgürce paylaşabilirsiniz. Null indiriminde, videolarda olduğu gibi.

Teşekkürler tekrardan konu için.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Amaç herkese bir türlü fayda (bilgi, deneyim, kahve, indirim, vs.) sağlamak. Belli bir talep var ve aracı olmaktan, zaman harcamaktan ben şahsen keyif alıyorum.

Ben zaman el verdikçe hem burada, hem Kahve Masası'nda, hem blog.kahvemasasi.com da, hem Youtube da, hem de diğer platformlarda paylaşmaya devam ediyorum.

Sizler de zaten istediğiniz kişinin istediğiniz içeriğini özgürce paylaşabilirsiniz. Null indiriminde, videolarda olduğu gibi.

Teşekkürler tekrardan konu için.

Levent /İsmail
seviliyorsunuz canlar... 😍🧿🙏

Kahve Masası bu akşam "Deneyim Kutusu" etkinliği için ev demleyicilerini konuk edecek. @Androge0s @cemix @Secron , Erencan ve bendeniz Kahve Masası yayınında olacağız. Ev demleyicileri olarak denediğimiz 5 kahve üzerine konuşacağız. Bu kutudaki kahveler şunlardı:
- CleanCup - Etiyopya Tirtira
- Coffee Department - Etiyopya Shakiso
- Kafein Kültür - Honduras Caballero #5
- Baristocrat - El Salvador La Reforma
- @PepukKahve nin evde kavurduğu Guatemala 😀

Eğleneceğiz inşallah ✋

Geri