• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Masası Özel Yayını / Aslı YAMAN / SCA Seçimleri

PepukKahve

Üye
İsim
İsmail Gökcan
Daha fazla  
İsim
İsmail Gökcan
Herkese Merhaba,
Sürpriz bir program ile karşınızdayız ve çok heyecanlıyız. Çünkü 28 Temmuz Salı Akşamı saat 21:00'da Sayın Aslı Yaman'ı Kahve Masası Özel Yayını'nda konuk edeceğiz.
Kahve sektöründe kadın olmaktan, 2020 SCA Türkiye Seçimlerine kadar pek çok konuyu ele alacağımız programa sizler de soru ve görüşleriniz ile katılabilirsiniz.

SCA Türkiye ekibini tüm kahve severler ile oluşturmak için yola çıktığını ifade eden Aslı Yaman'ın projelerini dinlemek için sizleri İsmail Gökcan ( @pepukkahve ), Levent Öncü ( @teyyaredenkahve ) ve Aslı Yaman ( @Asliyaman ) Instagram hesaplarına bekliyoruz.

SİZLERDE SORULARINIZI BU KONU ALTINDAN BİZLERE İLETEBİLİRSİNİZ.

Yayınımız daha sonra Pepuk Kahve Youtube kanalında da yayınlanacaktır.

Kimma Coffe olarak eskiden daha açık filtreye uygun kavrumlar yaparken neden ani bir kararla hiç söz edilmeden omni kavruma geçtiler onu merak ediyorum açıkcası. Ben ve çevremdeki bir çok insan kavrumlar omniye geçtikten sonra mormora gibi güzel çekirdeklerden hiç memnun kalmadılar malesef :(

Kimma Coffe olarak eskiden daha açık filtreye uygun kavrumlar yaparken neden ani bir kararla hiç söz edilmeden omni kavruma geçtiler onu merak ediyorum açıkcası. Ben ve çevremdeki bir çok insan kavrumlar omniye geçtikten sonra mormora gibi güzel çekirdeklerden hiç memnun kalmadılar malesef :(

Not aldım soracağım :)

Merak ettiğim bir soru, hem de farkındalık için faydası olduğunu düşünüyorum. Bu tarz bilgilere erişmek bazen zor olabiliyor, fırsat bulmuşken sorayım :)

SCA Türkiye olarak nitelikli kahve kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması için yapılan geçmiş faaliyetler ve önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan/gereken faaliyetler nelerdir?

Yoksa o meşhur mormora omni kavrum da aynı tadı vermiyor mu tamda mormora söylemiştim

Merak ettiğim bir soru, hem de farkındalık için faydası olduğunu düşünüyorum. Bu tarz bilgilere erişmek bazen zor olabiliyor, fırsat bulmuşken sorayım :)

SCA Türkiye olarak nitelikli kahve kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması için yapılan geçmiş faaliyetler ve önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan/gereken faaliyetler nelerdir?

En çok merak edilen soru bu sanırım. Sosyal medyadan da çok fazla aynı tarz sorular geldi.

Geri