• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Masası Özel Yayın - SCOTT RAO

teyyaredenkahve

Barista
İsim
Levent
Merhabalar herkese,

Yarın akşam saat 20:00 de @PepukKahve ile konuğumuz kahve sektörünün en önemli isimlerinden birisi Scott Rao.

Bizler için güzel bir öğrenme fırsatı olacak. Sorularınızı bekliyoruz. "Rao spin neden yapıyoruz?" "Kahve nasıl demlenir?" "Kahvem acı oldu, ne yapayım?" gibi sorulardan öte, teknik detayların olduğu ya da kolay öğrenemeyeceğimiz konular ile ilgili olması tercih sebebidir :)

Sorular arasından seçip, yayında kendisine soracağız. Teşekkürler.

Yayının orjinal hali:

Son düzenleme:
Gerçekten muazzam bir iş yapıyorsunuz, tebrik ederim.

Valla helal olsun. Elinize sağlık.

Burası sorular ile yıkılır demiştim ama daha forumdan soru gelmedi :) Gelen soruların çoğu kahve profesyonellerinden (kavurucu, barista, vs).

Ev baristaları olarak bizlerden de güzel sorular çıkabilir :)

Ev baristaları daha farkında değil zannımca.
“Geliyor Gelmekte Olan”
Kutlarım, Çok güzel hareketler bunlar🛎

Tebrikler. Çok ani oldu nerden başlasak ...? :)

Sevgili Levent ve İsmail, ortaya nefis bir vizyon koydunuz, tebrik ve teşekkür ediyorum.

Benim sormak istediğim soru Peak Water ile ilgili. Kendisi de bir Peak Water kullanıcısı. Biz ev baristalarına yönelik kendisinin Peak’i kullanırken hedeflediği su değerlerini ve tespit ettiği diğer detaylar varsa tavsiyelerini almak isterim açıkçası.

Teşekkür ediyorum tekrar ☺️

Son düzenleme:
Çoooook sevindirici bir haber, tebrikler!

Sevgili Levent ve İsmail, ortaya nefis bir vizyon koydunuz, tebrik ve teşekkür ediyorum.

Benim sormak istediğim soru Peak Water ile ilgili. Kendisi de bir Peak Water kullanıcısı. Biz ev baristalarına yönelik kendisinin Peak’i kullanırken hedeflediği su değerlerini ve tespit ettiği diğer detaylar varsa tavsiyelerini almak isterim açıkçası.

Teşekkür ediyorum tekrar ☺️

Çeşme suyu alkalinitesi 120 mg/l imiş, 50'ye düşürmüş ve Peak Water'ı 4 ayarında kullanıyormuş bu arada, zamanın birinde bir paylaşımında görmüştüm. 😂

Espresso makinesi ile pour over konusuna girer misiniz? :)

Tebrikler beyler, çok güzel bir program olacak eminim.

Rao spin yapıyor malum, bir çubuk ya da kaşık ile karıştırmayı neden tercih etmiyor ve rao spinin bir çubuk ya da kaşıkla karıştırmadan ne gibi bir üstünlüğü olduğunu düşünüyor, duymak isterim.

Geri