Heyecanlandım.SCA puanları ile ilgili çok güzel yorumlar yaptı ve kendi yaklaşımlarını da anlattı. kendisi de Q grader olduğundan dolu dolu bir cevaptı.
Teşekkür ederim.Zamanım olunca bakacağımBu soruyu sorduk. Detaylı bir cevap verdi kendisi.
Umarım yarın atmış oluruz. Uzun yayın olduHeyecanlandım.
instagram olmadığından youtube yayınını bekliyorum.
Marta kalir umarim bu kahveleryeni kahveler:
şeklinde olacakmış..
- honduras pozo azul
- nicaragua un regalo de dias
- el salvador las delicias
mart alımı hayırlı olsun![]()
Kendisi de Q grader
Evet, Türkiye'den 5 kişiyiz, bir de İran'lı bir arkadaş var dedi.Şerif Abinin Q grader olduğunu bilmiyordum. Kesin bilgi mi?
Yayını izlemeyenler online mı?Şerif Abinin Q grader olduğunu bilmiyordum. Kesin bilgi mi?
Aşağıda ki siteden kimlerin "Q grader" olduğu sorgulana biliyor. Şu anda güncel olarak Türkiye adresli 7 kişi var. Sanırım İran adresli olanlarda Türkiyede kayıt açtırıyor.Şerif Abinin Q grader olduğunu bilmiyordum. Kesin bilgi mi?
| Name | Country | Company | Expiration | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | ASLI YAMAN | Turkey | ASLI YAMAN | June 11th, 2022 |
| 2 | CAFER UTKU BAGCIVANCIOGLU | Turkey | BİRLİK BAHARAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. | June 9th, 2021 |
| 3 | Elif Bagcivancioglu | Turkey | BİRLİK BAHARAT SAN. TİC. LTD. STİ. | June 9th, 2021 |
| 4 | Farshad Zamani | Turkey | Farshad | June 22nd, 2022 |
| 5 | MohammadReza Khademalhosseini | Turkey | 3M | June 22nd, 2022 |
| 6 | Okan Turfanda | Turkey | Ravouna 1906 Coffee & Bar | September 7th, 2022 |
| 7 | Serif Basaran | Turkey | Serif Basaran Kahve Danis Hiz Ic Dis Tic Ltd Sti | May 25th, 2022 |
evet kendi söyledi, zaten burada da gözüküyor https://database.coffeeinstitute.org/users/graders/arabicaŞerif Abinin Q grader olduğunu bilmiyordum. Kesin bilgi mi?
Selamlar Ali, bugün yarın yükleyeceğiz. Planımız o şekilde.Youtube a ne zaman yüklenir @teyyaredenkahve instagram kapalı seyredemedim.
TeşekkürlerSelamlar Ali, bugün yarın yükleyeceğiz. Planımız o şekilde.