• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Masası | 30.Bölüm | Şerif Başaran / Kahve Fabrikası

Çok güzel, dolu dolu bir yayındı. Ellerinize sağlık.👏👏

Şerif Abinin Q grader olduğunu bilmiyordum. Kesin bilgi mi?
Aşağıda ki siteden kimlerin "Q grader" olduğu sorgulana biliyor. Şu anda güncel olarak Türkiye adresli 7 kişi var. Sanırım İran adresli olanlarda Türkiyede kayıt açtırıyor.

Q grader sorgulama

NameCountryCompanyExpiration
1ASLI YAMANTurkeyASLI YAMANJune 11th, 2022
2CAFER UTKU BAGCIVANCIOGLUTurkeyBİRLİK BAHARAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. June 9th, 2021
3Elif BagcivanciogluTurkeyBİRLİK BAHARAT SAN. TİC. LTD. STİ.June 9th, 2021
4Farshad ZamaniTurkeyFarshadJune 22nd, 2022
5MohammadReza KhademalhosseiniTurkey3MJune 22nd, 2022
6Okan TurfandaTurkeyRavouna 1906 Coffee & BarSeptember 7th, 2022
7Serif BasaranTurkeySerif Basaran Kahve Danis Hiz Ic Dis Tic Ltd StiMay 25th, 2022

Ayrıca aynı sitede resmi olarak CQI tarafından sertifikalanmış Q Coffee'lerin listesi, sertifika bilgiler, puanları, analiz detayları gibi bilgiler sorgulanabiliyor.
Q coffee sorgulama

Şerif hoca,abi,bey? dinlemesi aşırı keyifli birisi. Kendisinin kahveyi sevdiği hakkında konuşmaktan, anlatmaktan zevk aldığı çok belli. Keşke her hafta şömine etrafında bizi toplasa da hikayelerini anlatsa. 🤭

Sorulan soruların cevabı bitmiyordu, çünkü çok derin :) sıkmıyordu da iki saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Bu arada yeni kahvelerin anlatımı da harikaydı hiç planım olmasa da alasım geldi :)

Farshad ile beraber eğitim+sınava girmiştik İstanbul'da. Hiç kimse Q-grader olamamıştı :)

Sonra devamını getirmiş ve olmuş. Çaba, antreman, şans, para ve sabır isteyen bir süreç. Bunları söylememin sebebi Q-grader olmak kolay bir iş değil. Özellikle eğitim ile birlikte sınav gerçekten daha zor. Mümkünse önce eğitimi alın. Sonra antreman. Bir kaç ay sonra sınavlar. Eğitimi AST'ler veya Q-grader'lardan alabilirsiniz.

Programı şimdi izledim gerçekten tebrik ederim çok güzel olmuş. Şerif Hocada hiç sıkmadan sıkılmadan anlatmış bravo.

Güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz. Video şu an Youtube yükleniyor. 1-2 saat içinde yayında olur sanırım :)

Geri