• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Masası - 2. Bölüm / Pour Over Demleme Ekipmanları ve Tecrübeleri

PepukKahve

Üye
İsim
İsmail Gökcan
Daha fazla  
İsim
İsmail Gökcan
Herkese merhaba,
Kahve Masası programı 2. Bölümü ile Instagram canlı yayınında buluşuyoruz.

Bu haftaki konumuz,

✅Pour Over Demleme Ekipmanları✅

Hangi demleme ekipmanı ile başlamalı?
Plastik mi, cam mı, porselen dripper mı?
Uygun fiyatlı dripper var mı?
Demlemelerde nelere dikkat etmeli?

Bu ve buna benzer bir çok sorunun cevabı ve demleme ekipmanı yorumları için sizleri Perşembe günü 21:00 daki instagram canlı yayını için @pepukkahve ve @teyyaredenkahve instagram hesaplarına bekliyoruz☺️

Çok samimi bir programdı, sonradan izledim, kendi adıma teşekkür ediyorum

izlerken bir fikir geldi aklıma, öneri olarak belirteyim.

program başında aylık toplu alım yapılan kahvelerden birini her ikiniz demleyip, reçete ve tadım notlarını paylaşabilirsiniz. Örneğin bir sonraki programda Coffee Department’in bir kahvesiyle başlanabilir.

tabi bir öneridir en nihayetinde :)

Çok samimi bir programdı, sonradan izledim, kendi adıma teşekkür ediyorum

izlerken bir fikir geldi aklıma, öneri olarak belirteyim.

program başında aylık toplu alım yapılan kahvelerden birini her ikiniz demleyip, reçete ve tadım notlarını paylaşabilirsiniz. Örneğin bir sonraki programda Coffee Department’in bir kahvesiyle başlanabilir.

tabi bir öneridir en nihayetinde :)

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Kahve Tadımı yapmayı planlıyoruz,bayram sonrası sürprizlerimiz olacak.

Geri