• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve makinesi tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan secy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

secy

Yeni Üye
İsim
123456m
Daha fazla  
İsim
123456m
Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor bu yüzden hediye alicam arkadaşım filtre ve kahve ve americano sevdiğini biliyorum yanlız ben kahve içen birisi değilim ve kahve mak.vs hiç anlamam.

kendisinin sadece Electrolux E6CM1-5ST Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi
almak istediğini biliyorum bende sürpriz yapıp hediye edicem ancak fiyatı 4 bin liraya yakın , bu fiyatı verene kadar biraz daha çıkıp tam otomatik kahve makinelerine bakmaya başladım ancak filtre kahve yapıyorlar mi emin olamadım, tam otomatik 12 çeşit kahve yapan makinalar mesela Philips vs filtre kahve yapıyor mu veyahut filtre kahve yapan aynı zamanda başka kahveleride yapabilen makineler var mıdır? tavsiye verebilirmisiniz

Uhuu konu uzun :D Şöyle özetleyeyim; tam otomatik kahve makineleri sözde her şeyi yapar ama hiçbir şeyi olması gerektiği gibi yapmaz (bence). Bu yüzden insanlar espresso makinelerine veya filtre kahve makinelerine yönelir ya da manuel demleme yaparlar. Arkadaşınız americano seviyorsa ve iyi bir americano içmek istiyorsa espresso makinesi kullanmalı ki bu da başlı başına bir uğraş, öyle tuşa bas versin gibi bir durum yok. Filtre kahve makinelerinde ise her demlemede filtre kağıdı kullanmanız gerekiyor. Uğraşı bu kadar. Arkadaşınız için öncelik "tuşa bas, iç" gibi bir şey ise Philips'in tam otomatik makinelerini tercih edebilirsiniz. Çekirdeğin aromasını alayım, temiz bir içim olsun diyorsanız filtre kahve makinelerini tercih edebilirsiniz. Tabii ki öğütücülü bir model şart çünkü taze öğütülmüş kahve daha lezzetli... Aynı makine bende var, makineden memnunum tavsiye ederim.

Geri