• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Makinelerinde Kullandığınız Filtre Kağıtları

baybolin12

Yeni Üye
İsim
Onuralp
Daha fazla  
İsim
Onuralp
Merhaba herkese. Bir süredir Philips Daily Collection HD7461/20 kullanıyorum. En az 5 farklı filtre kağıdı markası geçmiştir elimden, kalınlıkları, renkleri, dikişleri vs. derken hepsinin birbirinden farklı olduğunu gözlemledim. Hangisini, neye dikkat ederek tercih etmem gerekiyor bir türlü anlayamadım.

Bana en "kaliteli" hissettiren Rossman'ın Rubin marka filtresi oldu. Kalındı ve dikişi güvenilirdi, fakat bu kalınlık iyi bir şey mi bilmiyorum. Melitta'nın çeşit çeşit filtresi de rahatça bulunuyor bir süredir, denemiş olan varsa yorumları bekliyorum.

Siz hangi kağıdı tercih ediyorsunuz? Aranızda bir çılgınlık yapıp V60 kağıdı kullananlar var mı? Benim cihazım \_/ şekilli filtrelerden kullanıyor, fakat Kalita tipi düz taban filtre kullanan cihazlar hakkında da bilgi paylaşımı olsun isterim.

Dediğiniz rossman filtresini Clever da kullanıyorum ve çok memnunum. Herhangi bir tıkanma oluşmadı henüz.

Fiyat/performans olarak en mantıklısı Rossmann filtreleri. V60 filtrelerini katlayıp falan kullanmak pek mantıklı değil, harcamayın pahalı v60 filtrelerinizi bu iş için bence.

Moccamaster Tchibo şimdi de Melitta Gourmet kullanıyorum hiç biri üzmedi. Sadece marketlerde Starbucks’da satılan Caffeo’dan pek memnun kalmadım.

Melitta Gourmet gayet iyidir.

Rossman Rubin şimdiye kadar özellikle de f/p açısından çok mantıklıydı ancak son aldığım filtreler çok daha kalın hissettirdi bana. Elimdeki son Melitta filtre ile aynı alette ve aynı öğütümle demlediğim kahvelerde Rossman filtrede çok fazla aroma kaybı olduğunu düşünüyorum.

Tchibo fiyat performansı iyi

Rossman, Tchibo, Cafeo kulladım ama en tatmin eden Tchibo oldu. Geçen hafta Tchibo aldım ama eski kullandığım gibi değildi, yeni bir paket daha alıp deneyeceğim. Tchibo Fiyat Performans. Web sitesine yeni aboneliğe %15 indirim veriyor.

Fiyat performan olarak Rossman kullanıyorum. Zaten makinada yapılmış kahveden çok verim beklemediğim için rossman işimi görüyor.

ben cleverda melita original beyaz kullanıyorum. aroma kaybı yaşamamak için tavsiye ederim. takınaması yeterli mi ? peki ya aromalar ??

Geri