• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Toplu Cezve Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deniz

Üye
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Espresso Makinesi
arçelik seffa mod
Değirmen
cunill tranquilo sd , lido 3 , baratza encore
Ekipmanlar
soy c2g, brikka 2 cups, överst, v60, kalita
Arkadaşlar merhabalar. Kahve Kulübü olarak kalın, kaliteli Türk kahvesi cezvesi alımı yapacağız. Bu husus Kahve Kulübü whatsapp grubunda duyurulduğu gibi gibi sadece bu alım için ayrı bir whatsapp grubu da kurduk. Grubun katılım linkini en aşağıya koyacağım. Alım yapacağımız esnaf arkadaşımızın bizden ricası firma adının ve fiyatların açık biçimde paylaşılmaması. Bu sebeple burada hiçbir detay paylaşamıyorum. İsteyen arkadaşlarımız özelden iletişime geçebileceği gibi whatsapp grubuna da katılabilirler. Bu mesaj altına yorum yapılmamasını özellikle rica ediyorum. İyi günler dilerim.

whatsapp: https://chat.whatsapp.com/IMIExMIzWeG88Ax2upZKRY

Arkadaşlar merhaba,
Bu kampanya maalesef bir üyemizin fiyatları firmanın ricasına rağmen orada burada paylaşması yüzünden sona ermiştir. Bize yardımcı olan Soy firmasına samimiyetle teşekkür ediyorum.

Geri