• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Toplu Alımlarında Favoriniz Hangisiydi?

Kahve Kulübü 2020 toplu alımlarında favori alımınız hangi firmadan oldu?

• Ocak/Ağustos - Probador Colectiva

• Şubat - Coffeenutz

• Mart - Coffeemamma Roastery

• Nisan - Boxx Coffee Roasters

• Mayıs - Kahve Fabrikası

• Haziran - Zümrüt Karaca

• Temmuz - Coffee Department

• Eylül - Coffeerem

• Ekim - Null Coffee

• Aralık - Kronotrop

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Leylifer

Barista
İsim
Furkan
Merhaba,

Merak ettiğim bir konu (sanıyorum daha önce bununla ilgili konu açılmadı, açıldıysa da bu konu silinebilir) genel olarak geçen senenin en beğenilen toplu alımının hangisi olduğuydu. Tabii zaman ilerledikçe forumun üye sayısı çoğaldığı için son aylardaki alımlara daha çok oy çıkması normal olacaktır fakat yine de genel memnuniyeti anlamak açısından iyi olabilir.

Forum anketi toplam 10 sonuca izin verdiği için tüm ayları yazamadım, Probador'un iki ayını birleştirdim ve Circulor'u çıkardım anketi tamamlamak için (Circulor cevabı verecekler konunun altına bunu belirtebilir).

O zaman oyumu hiç bahsedilmeyen "muttley and jack" için kullanıyorum.

Omni kavruma bakış açımı değiştirmiştir kendileri.

Yaşanılan sorunları vs. bir kenara bırakarak sadece kahveleri düşündüğümde Null - Coffee Department - Kronotrop alımları oldukça güzeldi.

Bu listeye göre kahve fabrikası, gerçi son aylardaki toplu alımlara da katılmadığımı belirteyim.

Haziran'dan itibaren dahil olabildim. Ağustos Probador benim aklımdaki en sorunsuz alımımdı galiba. Z. Karaca ve C. Department en amatör zamanlarımdı. Coffeerem'de çok sorun yaşadım. Null'de Yandaro'da ancak son bir iki demlemede verim alabildim demlemesi çok zordu. Kronotrop'tan sadece bir paket aldım. Probador'da sorun yaşadığımı hatırlamıyorum güzel kavrumdu.

Oyumu kahvefabrikasına verdim ama coffeedepartment da çok iyiydi.

Probador için imrendim. Kömürden potansiyel çıkarabilmek büyük yetenek gerçekten. Bendendir diyeceğim,çoğu kişi aynı problemi yaşamıştı
Farklı zamanlardaki kavrum denk gelmiş olabilir. Çünkü ben koyu kavrum pek beceremeyen biriyim. Probador çekirdekleri omni kavurmayan birkaç kavurucuya göre bile daha dengeli bi profildeydi.

çoğu alımdan memnun kaldım da probador neydi öyle ya. hala duruyor dolabın bi köşesinde çiçeklere gübre yapıcam.

Farklı zamanlardaki kavrum denk gelmiş olabilir. Çünkü ben koyu kavrum pek beceremeyen biriyim. Probador çekirdekleri omni kavurmayan birkaç kavurucuya göre bile daha dengeli bi profildeydi.
Paketin dibinde kalan,aylarca yırtık ziple beklemiş kahveleri demledim,azcık bir verim aldığım tek demleme oldu PB nezdinde. Aroma,tat,tatlılık,asidite yoktu ama klasik bir meyvesuyumsuluğu vardı. Beslediğim ümitlere ve verdiğim paraya değmedi. Senin zevk alman mutluluk verici tabi :giggle:

Kahvefabrikası açık ara 1.
Ama Zümrüt Karaca, Coffee Department, Coffee Nutz da çok iyiydi.
Her iki yurtdışı alımımız da efsaneydi.

Zümrüt Karaca alımı oldukça iyiydi kavrumlar güzeldi. Hala arada sitelerine bakıyorum aynı kahveler gelir mi diye

Geri