• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Soru Özelliği Test

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
Konum
İstanbul
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Forum yazılımına 2.2 sürümü ile ilgili bir takım özellikler geldi. Bunlarda bir tanesi konu şekli. Soru olarak açtığınızda konularda kullanıcıların verdiği cevaplara oy verebileceğiz bu sayede en çok işe yarayan cevap en üstte yer alacak. Bu konuyu test için açtım daha sonra sileceğim.
 
Bu tip sistemlerin en büyük açığı herkesin oy kullanabiliyor olması. Konuyu bilen de, bilmeyen de oy kullanabilecek. Burada devreye oyun gücü girmeli. Mesela bazı arkadaşlar konulara çok hakim ve muhakeme yetenekleri gayet iyi. Bu insanlar kendilerini zaten belli ediyor ve yazdığı yorumlar da elbette ki çoğunlukla faydalı olacaktır. Faydalı yorum yazdıkça da, o kişilerin verdikleri oyun etkisi diğer insanlara göre çok daha fazla işe yaramalı.
Şöyle düşünelim. Biri doğru bir şey yazmış ve genel olarak insanların hoşuna gitmemiş diye vermişler eksiyi. Ama doğru. Bahsettiğim arkadaşlardan biri ya da bir kaçı, evet bu can acıtsa da gerçektir, doğrudur diyerek pozitif oy kullandığında, -300 olan değer +100 olabilmeli mesela.
Çok mu karışık oldu yine? Ama anladınız siz onu ya. Bir ara bobiler.org da sistem böyle işliyordu. Halen öyle mi bilmiyorum.
 
Elinize sağlık, bazen cidden "şu konunun cevaplarını yararlidan, sohbete dogru sıralayamiyor muyuz" diye sorarken buluyordum kendimi :)👏👏👏
 
Siz de bu ekran çıkıyor mu yoksa sadece soruyu soranda mı çıkıyor?
 

Ekli dosyalar

  • D08011D0-DB44-4A30-9B84-D9D013B9A783.jpeg
    D08011D0-DB44-4A30-9B84-D9D013B9A783.jpeg
    65.9 KB · Görüntüleme: 37
Verilen eksi ve artı oyların sayıları görüntülenebiliyorsa çok daha güzel olur. Bir mesajın gözden kaçtığı ya da önemsenmediği için mi sıfır gözüktüğü, yoksa çok tartışılıp karşıt görüşler olduğu için -100 ve +100 oyu olduğu için mi sıfır gözüktüğü önemli bir ayrıntı
 
Geri
Üst