• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Kendi Yeşil Çekirdeğini Seçiyor! (SONUÇ)

İsim
Celsius Coffee Roastery
Daha fazla  
İsim
Celsius Coffee Roastery
Espresso Makinesi
Sanremo Verona TCS
Değirmen
Sanremo SR70 | Mahlkonig EK43 | Grindmaster 890 | Comandante C40 | Eureka Slienzio
Ekipmanlar
Hario V60 | Origami | Kinto | Kalita | Chemex | Aeropress | Delter Press | Melodrip | Kruve
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Selamlar! Uzunca bir süredir aklımızda olan bir projeyi hayata geçiriyoruz. Kahve Kulübü üyeleri kendi yeşil çekirdeğini seçecek! Evet yanlış duymadınız! Stoğumuzda bulunan iki çekirdek dışında ki diğer yeşil çekirdekleri kahve kulübü üyeleri kendisi seçecek. Ardından biz satınalmasını tamamlayacağız. En çok oyu alan 3 kahveden oluşan bir deneme paketi hazırlayıp tam %25 indirim ile web sitemizde "Kahve Kulübü Özel Seçkisi" adı altında satışa çıkaracağız. Anket ne yazık ki sadece 48 saat sürecek. Haydi Kahve Kulübü üyeleri, kendi yeşil çekirdeğini seç!

Anket Linki

Celcius Coffee efsane Kasım, kara cuma kasımı sonrası 8 Aralık kahve kulübü günü gerçekleştirdi böyle bir süpriz ve "özel" seçki ile bizleri mutlu ettiler :)

Çok güzel bir yaklaşım olmuş. Tebrik ederim

harika düşünülmüş, teşekkürler 🙌🏻 Honduras’çıyız :P

yeni gelen çekirdekler sanarak linke tıkladım ama çoğu satılmış çekirdeklerdi honduras bunlardan bi tanesi. daha önce görmediğim kolombiyayı seçtim bakalım neler bekliyor bizleri.

Çok güzel bir girişim. Sonuç ne olursa olsun, keyifli olacağı bariz. Bekliyoruz merakla.

Bir honduras'ta benden olsun o zaman :)

Farklı ve güzel bir girişim olmuş. Peru dedim ben de :)

Çok güzel bir düşünce tebrik ediyorum şahsen :)

Kahve dünyasında kartlar yeniden dağıtılıyor 😂

Geri