• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Birinci Yıl Dönümü Özel Kef Gıda Eureka Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Arkadaşlar değirmenler hakkında detaylı olarak bu konuda konuşabilirsiniz lütfen fiyatları konu içerisinde yazmayalım.

perfetto ile specialita arasında kaldım yuzde 50 espresso (aslında nanopresso şimdilik) yüzde 50 v60 için hangisi mantıklı sizce?

perfetto ile specialita arasında kaldım yuzde 50 espresso (aslında nanopresso şimdilik) yüzde 50 v60 için hangisi mantıklı sizce?
Bencede Kolay ayar sistemi sayesinde çok geçişli kullanımlarda Perfetto daha mantıklı gibi.

Espresso odak ise Specialita
Değişiklik yapıyorsanız Perfetto
Ben Specialita almistim ve çok memnunum ama diğer yöntemlere kayma eğilimi pek yaşamıyorum.
Bu arada fiyat konusmayacagiz ama fiyat çok iyi olmus. Tebrikler. İhtiyacı olana harika olmuş.

peki perfetto ok diyelim. para konusmadan da nasıl sorulur bilemedim ama. üst hazneyi küçük seçebiliyor muyuz?

edit: perfetto küçük hazneliymiş zatrn tamamdır

Ne zamana kadar geçerli acaba?

Arkadaşlar bana özel mesaj atın almak isteyenler yetkili kişinin numarasını yazarım size

İlgilenen arkadaşlar için özel mesaj grubu oluşturdum forumda. Bana mesaj atarsanız sizleride eklerim gruba orada konuşabilirsiniz.

Perfetto ve Specialata'dan bahsediyorum tabii.

Eğer espresso ve filtre arasında sıklıkla geçiş yapmayacaksanız Specialita'nın 55mm burru Perfetto'dan daha fazla ince ayara izin vermesi açısından bence tercih sebebi. Fakat bir filtre kahve yapayım, arkasından bir de espresso demleyeyim, sonra bir de Türk kahvesi çekeyim diyorsanız, Specialita sizi üzecektir çünkü knobu Perfetto'nun knobu gibi detaylandırılmamış ve geçişler biraz pratik istiyor. Tabii bunun önüne geçmek için de çeşitli modifikasyonlar da mevcut.

Kaç kişi var şu an düşünen acaba?

Eğer espresso ve filtre arasında sıklıkla geçiş yapmayacaksanız Specialita'nın 55mm burru Perfetto'dan daha fazla ince ayara izin vermesi açısından bence tercih sebebi. Fakat bir filtre kahve yapayım, arkasından bir de espresso demleyeyim, sonra bir de Türk kahvesi çekeyim diyorsanız, Specialita sizi üzecektir çünkü knobu Perfetto'nun knobu gibi detaylandırılmamış ve geçişler biraz pratik istiyor. Tabii bunun önüne geçmek için de çeşitli modifikasyonlar da mevcut.

Çoook iyi, bastırtayım bundan 😆

Geri