• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Aylık Kahve Alımı

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Kahve kulübü fikir olarak birlikte kahve alımı projesi olarak ortaya çıktı. Oluşturduğumuz WhatsApp grubu kısa sürede yüzün üzerinde bir üye sayısına ulaştı. Ocak ayına kadar 3 defa toplu kahve alımı gerçekleştirdik. Bunlar sırasıyla, Williams Coffee Roaster, Null Coffee Roaster ve Probador Colectiva. Kahve alımı genellikle her ay başında açılan ankette en çok oy alan 3 firmadan 3x150 gr sık kargo dahil paket fiyatı istiyoruz. Gelen teklifler tekrar oylamaya sunuluyor ve en çok oy alan teklifi veren firmadan kahve alımı gerçekleştiriliyor. Bazı kahve kavurucuları herkese açık platformda tekliflerinin görülmesini istemiyor, o yüzden WhatsApp grubunu sürdürmeye devam ediyoruz. Bu gruba katılmak isteyen arkadaşlar forum üyelerimizden @PepukKahve nickli İsmail Bey ile özel mesaj yolu ile görüşürlerse kendilerini gruba ekleyebiliriz.

Saygılarımla
Suat

Merhabalar,
- WhatsApp Grubumuza katılmak için İsim - Soyisim ve telefon numaranızı bana iletmeniz yeterlidir.
- WhatsApp grubumuzda sadece alım zamanı yöneticiler tarafından paylaşım yapılır.

Cep telefonuna gelen mesaja göre kargolar yola çıkmış, yolları açık olsun! :cool:(y)
aynen bana da sms geldi şimdi. çok hızlı bir kargolama oldu takdir ettim adamları :) ancak ilk degassing süresinde ben en azından 1 gün dinlendirirler diye düşünmüştüm. degassing +1 gün daha uzadı.

aynen bana da sms geldi şimdi. çok hızlı bir kargolama oldu takdir ettim adamları :) ancak ilk degassing süresinde ben en azından 1 gün dinlendirirler diye düşünmüştüm. degassing +1 gün daha uzadı.
Belki de dün kavurmuşlar ve paketlemişlerdir, böylece 1gün kazanmış olabiliriz, şeklinde ummuştum :)

Geri