• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Akşam Sohbetleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akşam Toplantıları Yapalım Mı?

• Süper fikir

Oy: 54 90.0%
  • Hayır olmasın

Oy: 1 1.7%
  • Çekimserim

Oy: 5 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    60
Şerif Başaran, Koray Erdoğdu ve Orkun Üstel’de geliyor arkadaşlar.

Fikirden ziyade uygulamak güzel olanı,teşekkürler.
Detay olarak zoom ile ilgili sorunlar olduğu da kabul gören bir gerçek. Belki başka uygulamalar kullanmak daha güvenli olur.

Zoom uygulamasının datalari darkwebde satılıyor diye bir haber var.
Ben konunun uzmanı kesinlikle değilim, ancak uzmanların söylediklerini takip etmeye çalışıyorum. Bilmediğim konularda böyle yapıyorum genelde.

Son düzenleme:
Ben konunun uzmanı kesinlikle değilim, ancak uzmanların söylediklerini taki

Zoom uygulamasının datalari darkwebde satılıyor diye bir haber var.
Ben konunun uzmanı kesinlikle değilim, ancak uzmanların söylediklerini takip etmeye çalışıyorum. Bilmediğim konularda böyle yapıyorum genelde.

Zoom la ilgili pekçok söylenti var. Ama sisteme giriş yaparken herhangi bir bilgi vermiyorsunuz. Çekincesi olan arkadaşlar için de zaten youtube aracılığıyla kahvekulübünde canlı yayınlıyoruz. Pek çok üniversite iş yeri büyük şirketler bu programı kullanıyor. Biz her akşam klinik toplantısını bu programla yapıyoruz. Eşim keza onlarda bu programla toplantılar yapıyorlar.

Son düzenleme:
Ortak bir form hazırlayıp her konuğumuza aynı sorulardan oluşacak favorilerini sorabiliriz;
1-)Favori demleme ekipmanı
2-)En sık kullandığı demleme reçetesi taslağı
3-)Kahve içmeten keyif aldığı bardak
4-)Favori kahve bölgesi
.....

Aklıma gelenlerden bazıları bunlar. Bu tarz alternatif sorular eklenip her konuğumuzun mesela yayının sonunda birer cümleyle yanıtlarını duymak keyifli olacaktır diye düşünüyorum, ne dersiniz?

akşam sohbetlerinde bir sonraki konuk kim olacak acaba bu işle kim ilgileniyorsa sam çeviköz (federal coffee company)kurucu ortağı,eğitmen irtibata geçilse konuk olsa mükemmel bir sohbet olur.

Geri