Freeman
Barista
- İsim
- HD
Daha fazla
- İsim
- HD
- Değirmen
- Timemore chestnut C2
- Ekipmanlar
- Moka pot, Timemore fish smart elektrikli Kettle, Chemex, V60 , espro travel french press, woodneck
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Gaziantep
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Şahinbey
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Şehitkamil
Benim fikrim bazı firmalar aroma vermek için birşeyler kullanıyorlar kavurma aşamasında. Bu durum iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bu durumu en bariz piyasa işi Türk kahvesinde kendini belli ediyor, kahveden çok karamel kokuyor.
Nitelikli kahvelerden de bazen çok güzel kokular alınca acaba katkı var mı diye düşünüyorum. Çünkü bazılarında çok düz normal bir koku varken bazı kahveler bariz meyve kokuyor. Tabi bazıları diyebilir o koku farkı kahvenin tazeliğine, türüne vs. bağlı. Ama ben yine de kendimi ikna edemedim bu konuda. Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Nitelikli kahvelerden de bazen çok güzel kokular alınca acaba katkı var mı diye düşünüyorum. Çünkü bazılarında çok düz normal bir koku varken bazı kahveler bariz meyve kokuyor. Tabi bazıları diyebilir o koku farkı kahvenin tazeliğine, türüne vs. bağlı. Ama ben yine de kendimi ikna edemedim bu konuda. Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isterim.