• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İndirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elefante

Yeni Üye
İsim
Elif Cekici
Merhabalar herkese, kahve fiyatları malumunuz... Bizim gibi kahveye düşkünler için durum gittikce zorlaşıyor gibi :)
Bu başlığın altında kahve indirimlerini paylaşmamızın hepimizin iyi olacağını düşündüm.
hem nitelikli hem de cep yakmayan kahveler hepimizin isine yarar bence :D
ilk ben baslıyım kahhvecom'un instagramında gordum şubatın 1. de baslayacak bir tüm kahve ve ekipmanlarda %20indirim kampanyası var.
Sizin de bildiginiz indirimler olursa burdan paylasır mısınız?

Merhabalar herkese, kahve fiyatları malumunuz... Bizim gibi kahveye düşkünler için durum gittikce zorlaşıyor gibi :)
Bu başlığın altında kahve indirimlerini paylaşmamızın hepimizin iyi olacağını düşündüm.
ilk ben baslıyım kahhvecom'un instagramında gordum şubatın 1. de baslayacak bir tüm kahve ve ekipmanlarda %20indirim kampanyası var.
Bıkmadınız mı yapay reklamlardan....

Mesajlarınızın hepsi kahhve.com reklamı, neden bu şekilde yapıyorsunuz bunu, madem reklam yapacaksınız firma temsilcisi olarak başlık açın ve duyurun. Bu forumdaki insanları aptal yerine koymak hoş değil, marka itibarınızı da zedeler.

Mesajlarınızın hepsi kahhve.com reklamı, neden bu şekilde yapıyorsunuz bunu, madem reklam yapacaksınız firma temsilcisi olarak başlık açın ve duyurun. Bu forumdaki insanları aptal yerine koymak hoş değil, marka itibarınızı da zedeler.
Marka temsilcisi de olabilir rakip de bilemeyiz, öğrenmeye çalışırım. Kahhve.com gibi marka bu kadar ucuz numaralara girmez her forumda, saçma yani.

Gerçekten yeter be kardeşim.

Marka temsilcisi de olabilir rakip de bilemeyiz, öğrenmeye çalışırım. Kahhve.com gibi marka bu kadar ucuz numaralara girmez her forumda, saçma yani.
Evet bu durum başlı başına garip. Kahhve.com büyük bir firma, kampanyaları hizmetleri de gayet güzel (ben de mi reklamlarını yapıyorum, iban atayım bari) bu kadar ucuz numaralar yapmaları kendi marka değerlerine yakışmaz. Eğer onlarsa da umarım buna son verirler. En azından yeri burası değil bu işin. İnstagram Facebook sayfalarında yapsınlar bu saçma reklamları

Evet bu durum başlı başına garip. Kahhve.com büyük bir firma, kampanyaları hizmetleri de gayet güzel (ben de mi reklamlarını yapıyorum, iban atayım bari) bu kadar ucuz numaralar yapmaları kendi marka değerlerine yakışmaz. Eğer onlarsa da umarım buna son verirler. En azından yeri burası değil bu işin. İnstagram Facebook sayfalarında yapsınlar bu saçma reklamları
Bende öyle düşünüyorum gerek yok, indirim olunca zaten yazılıyor örnek vereyim geçen papara indirimi vardı geldi yazdım ama örtülü reklam yapıp marka değerini düşürmek ayrı bir sey.

Bak Sen şu İşe :D

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    412.7 KB · Görüntüleme: 174
Mesajları yazın üyemiz ilgili firmanın mail adresi ile siteye üye olmuş. Mail doğrulama ile üyelik aktif olduğu için maile ulaşımı mevcut. Bir şekilde firma ile bağlantısı var. Bu nedenle gümdemde kalmaması adına konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri