• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve ile kalın(!), Merhaba.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rareS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rareS

Üye
İsim
Deniz
Daha fazla  
İsim
Deniz
Değirmen
Comandante C40 Black MK3
Ekipmanlar
Krups filtre kahve makinası,Hario v60 & Server,Bodum Pour Over,Ideen welt hassas tartı,Spigen Mug,Knmaster CT-1000,Kiwi KCM 7540 Filtre kahve makinası,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Farketmez
Herkese kocaman bir merhaba.Ben 26 yaşında,Kayseri de ikamet eden kahveye karşı tutku ve aşk besleyen birisiyim.Uluslararası bir şirkette elektrik elektronik mühendisiyim.İşim gereği sürekli yurt içi-dışı seyehat halinde olduğum için kahveye olan tutkum,portföyümün sürekli genişlemesinden dolayı,gelişti ve büyüdü.Farklı kahve çekirdeklerini denemek,farklı ekipman ve aksesuarlarla farklı/zengin deneyim ve tat yakalamak bende bir tutkudur.6 yıldır düzenli kahve tüketiyorum.Kahve hakkında kültür ve bilgi birikimimi paylaşmak aynı zamanda bu forumda/sizlerden yeni şeyler öğrenmek için bu foruma katıldım.Sizlerin aranız da olmak benim için büyük bir mutluluk ve zevkdir! :)

Hali hazırda bulunan ekipmanlarım;

-Kiwi KCM 7540 Filtre kahve makinası.
-Krups filtre kahve makinası
-Hario v60 ve server
-Bodum Pour-Over
-Ideen welt hassas tartı
-Hario mini plus seramik kahve değirmeni
-Spigen Mug

Merhabalar Ender Bey, Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz aramıza, ozaman sizi sık sık yurtdışı kahve rehberi bölümünde göreceğiz :)

Geri