• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İle Alakalı Film / Belgesel Önerileri

Şu videoda 8 film/belgesel önerisi var:

Aslında ayrı bir başlık açmayı hakediyor. Fakat madem genel bir başlık mevcut, ben de burada paylaşayım.

Yönetmenliğini Ali Özbora ve Aydan Önder'in yaptığı "Bir Fincan Kahve İçin" belgeseline dair forumda bir bilgi görmedim. O yüzden paylaşmak istedim.

Belgesel ilk olarak 2016'da İstanbul Coffee Festival'de gösterilmiş. Şimdi ise ilgi duyanların izleyebileceği linki aşağıya iliştiriyorum.

Bir Fincan Kahve İçin

People of Coffee'nin de kurucusu olan Ali Özbora ile birkaç gün önce Alper Sesli IGTV yayını gerçekleştirdi. Merak edenler olabilir diye onun da linkini aşağıya ekliyorum:

Alper Sesli-Ali Özbora

Belgeselin görüntüleri, ropörtaj yapılan insanların samimiyeti ve kahvenin serüveni benim çok hoşuma gitti. Ayrıca hem çiftçilerin hem de sektörde yer alanların geleceğe dair kaygıları, beklentileri vs. de işlenmiş. Belgesel uzun sayılmaz, yaklaşık 50 dakika. Rahatlamak için bile izlenebilir.

saygılar...

Geri