• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve fiyatlarındaki artış haberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
içmeyince ucuzlar mantığı bence yanlış. siz içmeyince kahveci de dükkanı kapar gider bu mantıkla.
Kar elde edemeyeceğini düşünen firma hayrına işletmeyecek sonuçta.
Çok da yanlış değil. Sattıkları kahvenin normal liste fiyatını indiren 2 örnek verebilirim direkt. Bir tanesi Kimma'nın direct trade etiyopya'ları. Dolar cinsinden fiyatlar ve döviz kuru da yükseldiği halde bu kahvelerin fiyatları neden indi acaba?

Fiyatlar inmeyecekse bile ben batacağıma onlar batsın fikri her türlü mantıklı.

Çok da yanlış değil. Sattıkları kahvenin normal liste fiyatını indiren 2 örnek verebilirim direkt. Bir tanesi Kimma'nın direct trade etiyopya'ları. Dolar cinsinden fiyatlar ve döviz kuru da yükseldiği halde bu kahvelerin fiyatları neden indi acaba?

Fiyatlar inmeyecekse bile ben batacağıma onlar batsın fikri her türlü mantıklı.
Kimma'ya baktım şimdi, gerçekten çok ilginç 105 liraya almıştım birer paket geldiği zaman.

Bu arada Tulise tavsiye ederim iyi çekirdekti. :)

Kimma'ya baktım şimdi, gerçekten çok ilginç 105 liraya almıştım birer paket geldiği zaman.

Bu arada Tulise tavsiye ederim iyi çekirdekti. :)
Evet onu da almayı düşündüm sizin yorumlarınızı okuyup fakat bu ara hep 100 lira üstü çekirdeklere yöneldiğimi fark edip biraz f/p takılmaya karar verdim. Geldiği zamanki fiyatından emin değilim ama bir önceki fiyatının 110 olması lazım.

Geri