• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

KAHVE FİNCANI TAVSİYE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akbay

Yeni Üye
İsim
İsmail
Daha fazla  
İsim
İsmail
Selamlar, fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz kahve fincanı var mıdır?

Selamlar, fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz kahve fincanı var mıdır?

Merhaba,
Beklentiniz veya aradığınız özellikler nelerdir bilmiyorum. Ancak Kronotrop’un fincanlarının fiyatına ve tabi piyasaya göre iyi, uygun olduğunu düşünüyorum.

Özellikle Kadıköy'de butik seramikçilerde çok güzel kupalar görüyorum arada. V60 için ben o şekilde çok bardak alıp kullanıyorum. :)
Birde Bella Maison da güzel seçenekler oluyor.

Bunun ben de kiremit rengi olanı var, çok güzel görünüyor. 200cc bu bardak

Bu da 320 cc

Merhaba,
Beklentiniz veya aradığınız özellikler nelerdir bilmiyorum. Ancak Kronotrop’un fincanlarının fiyatına ve tabi piyasaya göre iyi, uygun olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, kronotroptan ben aldım gayet memnunum, acme fincanları çok hoşuma gitti ancak fiyatı gerçekten çok yüksek. Kronotrop tavisyesi için teşekkürler.

Özellikle Kadıköy'de butik seramikçilerde çok güzel kupalar görüyorum arada. V60 için ben o şekilde çok bardak alıp kullanıyorum. :)
Birde Bella Maison da güzel seçenekler oluyor.

Bunun ben de kiremit rengi olanı var, çok güzel görünüyor. 200cc bu bardak

Bu da 320 cc
https://www.bellamaison.com/penta-s...-kupa-mavi-200-cc-p2003kupa0021-1045/[/QUOTE]
Bu da 320 cc
Teşekkür ederim güzel duruyor, bende sipariş vereceğim şimdi.

Merhaba,

Çok kalitelidir ürünleri:

Espresso bardağı ve Türk kahve fincanından çok memnunum hatta iki tane de yedek bile almıştım ne olur ne olmaz diye.
Her ikisi de sitede tükenmiş görünüyor, mağazalarında bir ihtimal bulunabilir.
Kesinlikle öneririm.

Geri