Selamlar, fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz kahve fincanı var mıdır?
Özellikle Kadıköy'de butik seramikçilerde çok güzel kupalar görüyorum arada. V60 için ben o şekilde çok bardak alıp kullanıyorum.Selamlar, fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz kahve fincanı var mıdır?
Merhaba, kronotroptan ben aldım gayet memnunum, acme fincanları çok hoşuma gitti ancak fiyatı gerçekten çok yüksek. Kronotrop tavisyesi için teşekkürler.Merhaba,
Beklentiniz veya aradığınız özellikler nelerdir bilmiyorum. Ancak Kronotrop’un fincanlarının fiyatına ve tabi piyasaya göre iyi, uygun olduğunu düşünüyorum.
Özellikle Kadıköy'de butik seramikçilerde çok güzel kupalar görüyorum arada. V60 için ben o şekilde çok bardak alıp kullanıyorum.
Birde Bella Maison da güzel seçenekler oluyor.
Bunun ben de kiremit rengi olanı var, çok güzel görünüyor. 200cc bu bardak
![]()
Finger Stoneware Kupa Mavi (200 cc)
Finger Stoneware Kupa Mavi (200 cc) 12 taksit seçeneği ile uygun fiyat ve Bella Maison güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!www.bellamaison.com
Bu da 320 cc
https://www.bellamaison.com/penta-s...-kupa-mavi-200-cc-p2003kupa0021-1045/[/QUOTE]Teşekkür ederim güzel duruyor, bende sipariş vereceğim şimdi.Bu da 320 cc
![]()
Penta Stoneware Kupa Gri (320 cc)
Penta Stoneware Kupa Gri (320 cc) 12 taksit seçeneği ile uygun fiyat ve Bella Maison güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!www.bellamaison.com
Buna kalbimi bıraktım
Merhaba sipariş verdim, çok teşekkür ederim.Merhaba,
Çok kalitelidir ürünleri:
Mug Fincan Çeşitleri ve Fiyatları | Kronotrop
Size her yudumda eşsiz kahve keyif yaşatacak mug fincan çeşitlerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.www.kronotrop.com.tr
Merhaba sipariş verdim deneyeceğim, teşekkür ederim.espresso için şu üründen kullanıyorum çok memnunum,
![]()
ANCAP Verona Porselen Espresso Fincan ve Tabak Takımı - 75 ml
Yüksek kaliteli iÅçilik ve yenilik, Ancap porselen kreasyonlarının anahtarıdır: baskılı, el yapımı espresso, cappuccino, latte fincanı ve daha fazlasıwww.kahveall.com
Espresso bardağı ve Türk kahve fincanından çok memnunum hatta iki tane de yedek bile almıştım ne olur ne olmaz diye.Merhaba,
Çok kalitelidir ürünleri:
Mug Fincan Çeşitleri ve Fiyatları | Kronotrop
Size her yudumda eşsiz kahve keyif yaşatacak mug fincan çeşitlerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.www.kronotrop.com.tr