ANAEROBİK: Fermantasyonun yöntemidir. Her kahve, bir fermantasyon sürecinden geçer, yıkanmışı da, natureli de, honey işlemi de.
İşlem, gördüğü (varsa) yıkanma ve kurutma kısmını anlatır.
Anaerobik honey işlem olabilir, Carbonic maceration washed olabilir gibi gibi.
Fermantasyon ve işlem, 2 ayrı durumdur arkadaşlar.
Şu an bendeki yeşil kahvelerden örnek verecek olursam;
CM Honey Bourbon
Quadribble Washed Geisha (fermantasyon yıkanma işleminden hemen önce, aerobik şekilde)
Anaerobic Natural Geisha
Anaerobic Washed Pacamara
İşlem, gördüğü (varsa) yıkanma ve kurutma kısmını anlatır.
Anaerobik honey işlem olabilir, Carbonic maceration washed olabilir gibi gibi.
Fermantasyon ve işlem, 2 ayrı durumdur arkadaşlar.
Şu an bendeki yeşil kahvelerden örnek verecek olursam;
CM Honey Bourbon
Quadribble Washed Geisha (fermantasyon yıkanma işleminden hemen önce, aerobik şekilde)
Anaerobic Natural Geisha
Anaerobic Washed Pacamara