• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Ekipmanları (Bodum, Hario)

professorx

Yeni Üye
Merhabalar, sağlık sebebiyle kahve tüketimini bırakmam gerekiyor. Elimdeki ekipmanları bu sebeple satıyorum. Çanakkale'de yaşıyorum, farklı illere önce ödeme sonrasında alıcı ödemeli kargo ile gönderim sağlarım. En ünlü forum sitelerinden birinde satışlarımdan dolayı referanslarım mevcut, isteyen olursa oradaki kullanıcı adımı da paylaşırım. Ürünlerin çoğunun kutuları mevcut, olmayanlar için de paketlemeye özen gösteririm.

Bodum Chambord French Press 3 Cup, 2 Aralık 2019 kahhve.com'dan alındı, 5-6 defa kahve demledim, bir kere de ıhlamur. Benim görebildiğim kadarıyla herhangi bir sıkıntısı yok, zaten az kullandım. Kutusu ve faturası da mevcut. Fiyat 175 TL Yanında hediye olarak Hario Bambu Syphon karıştırıcı da verilecektir.

Hario Skerton Plus Seramik Değirmen
, 5 Kasım 2019 tchibo'dan alındı, 1 kg civarı kahve öğütmüşümdür. Kavanozunun kenarında ufak bir kırık var ancak değirmen kısmının montajına etki etmiyor. Normal bir şekilde oturuyor ve oynama yapmıyor. Nasıl kırıldığını bilmiyorum, olay anında fark etmedim. Temizlik konusunda ilk başlarda günlük olarak temizlerken ilerleyen zamanlarda haftalık olarak temizlemeye başladım. Kutusu ve faturası mevcut. Fiyat 150 TL

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum :(

Çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun. daha güzel günlerde devam ederiz hep beraber🙏🏼

Çok geçmiş olsun tekrardan. Kettle ve dripper için mesaj gönderdim.

Tüm geçmiş olsun mesajları için teşekkür ediyorum.

Comandante, vacu vin seti, dripper ve server için bir arkadaşla anlaştık.

Geçmiş olsun, inşallah çok daha sağlıklı bir şekilde kahve serüvenine tekrar başlayabilirsiniz.

Geri