• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Kahve Ekipman Fiyatları Tablosu

selamet

İyi Bilinen Üye
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Daha önce çekirdek alırken ve seçerken yardımcı olması açısından Online satış yerlerdeki çekirdekleri, fiyatları ile tek bir tabloda toparlamıştım.
Çekirdek Fiyatları Tablosu

Bu sitelerdeki ekipmanları da bir yine bir tabloda toparladım. Daha eksiklikleri var zamanla güncelleyeceğim.
Ekipman Fiyatları Tablosu
  • Şu anda çekirdek tablosundaki mevcut yerlerdeki ekipmanlar bulunmakta.
  • Stok olarak bazı satıcılarda çok fazla eski ürün yada stokta olmayan ürün mevcut. Bunlar için bir çözüm üreticem.

Cafee.mia

Yeni Üye
İsim
Gamze
Daha fazla  
İsim
Gamze
Daha önce çekirdek alırken ve seçerken yardımcı olması açısından Online satış yerlerdeki çekirdekleri, fiyatları ile tek bir tabloda toparlamıştım.
Çekirdek Fiyatları Tablosu

Bu sitelerdeki ekipmanları da bir yine bir tabloda toparladım. Daha eksiklikleri var zamanla güncelleyeceğim.
Ekipman Fiyatları Tablosu
  • Şu anda çekirdek tablosundaki mevcut yerlerdeki ekipmanlar bulunmakta.
  • Stok olarak bazı satıcılarda çok fazla eski ürün yada stokta olmayan ürün mevcut. Bunlar için bir çözüm üreticem.
Vallahi emeğinize sağlık mükemmel bir işçilik süpersiniz tek kelimeyle 👏👏👏👏👏👏👏

İsim
Fatih YILMAZ
Daha fazla  
İsim
Fatih YILMAZ
Espresso Makinesi
Flair
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Aeropress, Hario V60, Hario Kasuya, Hario Immersion, Chemex, Flair, Wave, Comandante C40, Hario Buono, Hario Scale,
Arkadaşlara ekipman gösterirken fiyat sorduklarında nerde ne kadar, nerde güncel fiyat var diye aramayı sonlandıran harika bir çalışma. Teşekkür ediyorum.

mergenoglu

Üye
İsim
Mehmet Ümit Ergenoğlu
Daha fazla  
İsim
Mehmet Ümit Ergenoğlu
Espresso Makinesi
Gaggia New classic pro
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar