• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Dükkanı Açmak İsteyenlere Mimari Öneriler! Coffee Manifesto - Güvenç Usta

PepukKahve

Üye
İsim
İsmail Gökcan
Daha fazla  
İsim
İsmail Gökcan
Herkese Merhaba,
Kahve sektöründen röportaj serimiz Pepuk Kahve Youtube Kanalında devam ediyor.
Bu videoda kahve dükkanlarının mimari tasarımları ile adından söz ettiren Coffee Manifeto'nun kurucularından Güvenç Usta ile bir röportaj gerçekleştirdik.

Coffee Manifeto şubelerinin mimari tasarımında dikkat etikleri hususları anlatan Usta, Kahve dükkanı açmak isteyenler için de önemli ipuçları verdi.
Sizler de bu videoların devam etmesini isterseniz kanalımıza ABONE olarak ve videolarımızı beğenerek kanalımıza destek olabilirsiniz.

Ayrıca sizlerin de beğendiği kahve dükkanlarını merak ediyorum. Mimarisi ile beğendiğiniz kahve dükkanlarının aşağıda belirtirseniz gitmeyenler, görmeyenler için güzel bir kaynak oluşturabiliriz.

Ben mesela İzmir'den Coffeemamma'nın aynı zamanda Art Galery olan dükkanını çok beğeniyorum. Yine Baristocrat'ın Urla'daki dükkanı oldukça ferah ve konforlu...
Aşağıda videonun altına görselleri bırakıyorum.

Coffeemamma*

mammaa.jpg

Baristocrat Urla
unnamed.jpg

Petranın yeni açılan şubelerinden bir tanesi ödül almıştı ingiltere’de

Geri