• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve demlemeye yeni başlamak istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan minerva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

minerva

Yeni Üye
İsim
minerva
Daha fazla  
İsim
minerva
Merhabalar! Uzun zamandır kahve tüketmeyi seven birisi olarak kapsül kahve makinem, filtre kahve makinem bulunmakta. Şimdi ise demleyerek kahve tüketmek istiyorum fakat hangi ekipmanları almalıyım, hangi kahve ile başlamalıyım bilemiyorum. (Uygun- orta fiyatlı bir Kahve öğütücüsü gibi.. ) Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese kahve dolu iyi günler!

Son düzenleme:
Eyvah eyvah 🤑🤑
Şaka bir yana , ortalığı fena karıştıracak bir soru bu .
burdan daha iyi bir forum bulamazsınız. Ama önce orta fiyatı biraz daha detaylandırısanız ona göre alternatifler sunulabilir. Her 2 makinenin modelleri
nedir? Bir de hem filtre hem espresso için mi olacak öğütüm yoksa sadece espresso için mi?

Eyvah eyvah 🤑🤑
Şaka bir yana , ortalığı fena karıştıracak bir soru bu .
burdan daha iyi bir forum bulamazsınız. Ama önce orta fiyatı biraz daha detaylandırısanız ona göre alternatifler sunulabilir. Her 2 makinenin modelleri
nedir? Bir de hem filtre hem espresso için mi olacak öğütüm yoksa sadece espresso için mi?
merhaba, kapsül kahve makinem var. orada bir yanlışlık olmuş. nespresso essenza mini. ve kiwi markasının tek bardaklı filtre kahve makinesi. bu yolculuğu bir üst seviyeye taşımak istiyorum. belki doldurulabilen kapsül alıp ona göre kahve çekmeyi deneyebilirim. fiyat olarak 200-500 aralığı diyebilirim. hem espresso hem de filtre için öğütüm olabilir. teşekkürler cevabınız için.

başlangıç için ikinci el timemore alınabilir bence. plastik v60 dripper gerçekten çok güzel ürün yanında 40lı filtreyle geliyor. server için ilk başta bir şey almanıza para harcamanıza gerek yok bence. burada önerdiğim şeylerin tam tersiyle başlamış birisi olarak size bunları rahatlıkla önerebilirim :D

başlangıç için ikinci el timemore alınabilir bence. plastik v60 dripper gerçekten çok güzel ürün yanında 40lı filtreyle geliyor. server için ilk başta bir şey almanıza para harcamanıza gerek yok bence. burada önerdiğim şeylerin tam tersiyle başlamış birisi olarak size bunları rahatlıkla önerebilirim :D
hangi platformlardan ikinci el timemore'lara ulaşabilirim? teşekkürler cevabınız için.

Bu forumun alım satım ilanlarına bakabilirsiniz , bulamazsanız alınık olarak ilan açıp sizi bulmalarını kolaylaştırabilirsiniz.

Merhabalar! Uzun zamandır kahve tüketmeyi seven birisi olarak kapsül kahve makinem, filtre kahve makinem bulunmakta. Şimdi ise demleyerek kahve tüketmek istiyorum fakat hangi ekipmanları almalıyım, hangi kahve ile başlamalıyım bilemiyorum. (Uygun- orta fiyatlı bir Kahve öğütücüsü gibi.. ) Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese kahve dolu iyi günler!
Buna da bakabilirsiniz.

Başlığı ne yazık ki çok geç gördüm, kusura bakmayın. Aşağıdaki konuda bir çok üye deneyimlerini paylaşmıştı ve özellikle yeni başladıysanız çok hızlı bir oryantasyon gibi olabileceğini düşünüyorum. Umarım yardımı dokunur.

Ben de aynı şekilde yeni başladığımda bir çok konuda forumdan çok fazla şey öğrendim. Sen de ilgili konuları okuyarak eminim başlangıç için yeteri kadar fikir edinebilirsin. Hem biraz daha vakit ayırırsan “ücretsiz göndericem” diyen kullanıcının da aslında gerçekte nasıl biri olduğunu bilirsin.

ağırlıklı olarak filtre için öğütecekseniz kesinlikle aliexpress'ten timemore c2 almanızı tavsiye edebilirim.

Geri