• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve demlemeye yanlış bir başlangıç yapan kişiye öneriler

İsim
Mert
Firma
Min-Nut Fındık
Daha fazla  
İsim
Mert
Değirmen
Molent Pocket
Firma
Min-Nut Fındık
Ekipmanlar
Hario V60 Plastik, Aeropress Go
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ordu
Merhabalar herkese. Üniversite öğrencisi kahve seven bir kardeşiniz olarak pour over demleyeme merak saldım ve kendi çapımda bazı ekipmanlar edindim. Forumdan da haberim olmadığı için yapılmaması gereken ne varsa yaptım :) imitasyon seramik v60, hollanda malı filtre gibi.. Bütçem doğrultusunda aldığım en mantıklı şey sözen süper değirmen oldu. V60 ın epey deneyim gerektiren bir yöntem olduğunu anladığım ve sanırım güzel fincanlar da çıkaramadığım için daha güzel fincanlar çıkaracağım bir yöntemle kahve demlemek istiyorum ve bütçem kısıtlı olduğu için kalitanın bu ürününü buldum. Kullanan var mı? Yoksa başka öneriniz var mı? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

merhaba, hayırlı olsun:) herkes yanlış yaparak başlıyor ve yanlış yapmaya da devam ediyor, bu böyle bir hobi:) ben de french press ve sıradan bir filtre kahve makinesinden sonra imitasyon ve hatta defolu v60 almıştım. aslında önemli olan ilk başta kalita veya imitasyon v60 değil de değirmen daha önemli. burada konuşulanın belki %65i değirmene uzanıyor. sonra demleme ekipmanın neyse ona göre demlemeni yönlendirirsin, kararlarını ona göre alırsın. bence bütçe oluşturmana katkı olsun diye sözeni satıp çinden bir değirmen alabilirsin. bu akşam forumda konuşulan bir değirmen konusu vardı, şimdi bulamadım, 30-40 dolardan bahsediliyordu. sabırla para biriktirmene değecektir. hem de elinde başkalarıyla konuşurken konuşabileceğin bir değirmenin olur. v60ta kullanmak için demlik konusunu da eğer sıkıntı yaşıyorsan bir kirpi süzgeç alarak normal çaydanlıkla halledebilirsin.
linkini verdiğin ekipmanı kullanmadım, belki forumda konusu vardır veya entrylerin içinde konuşulmuştur.
french press, nitelikli kahvelerde hala aktif olarak severek kullandığım bir ekipman, başlangıç için de hesaplı ve ulaşılabilir olması açısından güzel. tavsiye ederim. sık sık demlemeler yaparak hangi kahvenin ne istediğini çözebilirsin.
ilerlerken keyif alma noktalarını hızlı geçmemeni umarım.
forumda, bu serüvene yeni başlayanların açtığı başlıkların altlarını okuyarak daha fazla bilgi alabilirsin:)

merhaba, hayırlı olsun:) herkes yanlış yaparak başlıyor ve yanlış yapmaya da devam ediyor, bu böyle bir hobi:) ben de french press ve sıradan bir filtre kahve makinesinden sonra imitasyon ve hatta defolu v60 almıştım. aslında önemli olan ilk başta kalita veya imitasyon v60 değil de değirmen daha önemli. burada konuşulanın belki %65i değirmene uzanıyor. sonra demleme ekipmanın neyse ona göre demlemeni yönlendirirsin, kararlarını ona göre alırsın. bence bütçe oluşturmana katkı olsun diye sözeni satıp çinden bir değirmen alabilirsin. bu akşam forumda konuşulan bir değirmen konusu vardı, şimdi bulamadım, 30-40 dolardan bahsediliyordu. sabırla para biriktirmene değecektir. hem de elinde başkalarıyla konuşurken konuşabileceğin bir değirmenin olur. v60ta kullanmak için demlik konusunu da eğer sıkıntı yaşıyorsan bir kirpi süzgeç alarak normal çaydanlıkla halledebilirsin.
linkini verdiğin ekipmanı kullanmadım, belki forumda konusu vardır veya entrylerin içinde konuşulmuştur.
french press, nitelikli kahvelerde hala aktif olarak severek kullandığım bir ekipman, başlangıç için de hesaplı ve ulaşılabilir olması açısından güzel. tavsiye ederim. sık sık demlemeler yaparak hangi kahvenin ne istediğini çözebilirsin.
ilerlerken keyif alma noktalarını hızlı geçmemeni umarım.
forumda, bu serüvene yeni başlayanların açtığı başlıkların altlarını okuyarak daha fazla bilgi alabilirsin:)
Teşekkür ederim :) ilerleyen süreçte iyi bir değirmen edinmeyi düşünüyorum çünkü tüm tarifler ve yöntemler belli başlı değirmenler ile veriliyor dediğiniz gibi. Maddi yönden hazır olana kadar elimdekiyle yetineceğim. Forumda yeni başlayanlar için açılan başlıkları elimden geldiğince okumaya çalışıyorum :)

Geri