S
Silinen üye 3276
Guest
Vestel vakum makinesi: kahve aldığımda degassing süreci bitiminde kahveleri 25 gram olarak vakumlayıp buzluğa atıyorum.
Hepsiburadadan alınmış ucuz hassas tartı : ucuz ve işe yarıyor.
Hario mini slim plus değirmen: g 50 değirmenimde var ama ben harioyu daha çok sevdim. Tamamen öznel bir durum daha iyi diyemem.
Aeropress go: 25 gram ile 400 ml kahve yapabiliyorum. Herseferinde ölçmüyorum. Bi kere bardağını ölçtüm ona göre yapıyorum.
Stanley termos 0,47 ml : yaptığım kahveyi hemen içmek zorunda kalmamak için.
Biyere giderken termosuma sıcak su koyup yanıma 25 gram kahve ile değirmen ve aeropress götürüyorum. Canım ne zaman nerde isterse kahve yapabiliyorum. termos 0,47 olduğu için kalan su aeropressi temizlemeye de yetiyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz. Birbirimize fikir vermesi açısından.
Hepsiburadadan alınmış ucuz hassas tartı : ucuz ve işe yarıyor.
Hario mini slim plus değirmen: g 50 değirmenimde var ama ben harioyu daha çok sevdim. Tamamen öznel bir durum daha iyi diyemem.
Aeropress go: 25 gram ile 400 ml kahve yapabiliyorum. Herseferinde ölçmüyorum. Bi kere bardağını ölçtüm ona göre yapıyorum.
Stanley termos 0,47 ml : yaptığım kahveyi hemen içmek zorunda kalmamak için.
Biyere giderken termosuma sıcak su koyup yanıma 25 gram kahve ile değirmen ve aeropress götürüyorum. Canım ne zaman nerde isterse kahve yapabiliyorum. termos 0,47 olduğu için kalan su aeropressi temizlemeye de yetiyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz. Birbirimize fikir vermesi açısından.
Moderatörün son düzenlenenleri: