cns.c
Barista
- İsim
- Cansın
Daha fazla
- İsim
- Cansın
Arkadaşlar merhaba. Kavurucuların kahveleri 3. Dalga kahveciliğe yakışır şekilde ve özenle kavurmalarına da etki edebilecek olması umuduyla bu başlığı açmak istedim. Grup üyeleri çoğunlukla sürekli farklı firmaların kahvelerini deneyen kişilerden oluşuyor gözlemime göre. Bunun da bu başlık altında yapacağımız paylaşımlara göre kahve siparişlerimizde memnuniyetimizin artmasına katkı sağlamasını çok isterim. Çünkü nasılsa kimse anlamıyor ya da nasılsa kimse paketi kontrol etmiyor düşüncesi ile fiyatları da oldukça şişirilen ancak demlemelere olumsuz etkileri olan kahve firmalarını ben şahsen elemek isterim. Ancak tek başına yapılacak bir şey değil zaman ve maddi kayıp kaçınılmaz. Burada toplu olarak bu paylaşımları yaparsak umarım ileride daha güzel kahveler içeriz. Nitekim her türlü demlemede hata sudan mı değirmenden mi döküş hızından mı kaynaklanıyor diye bir sürü parametreyi boş yere değiştirip yine sonuçsuz kalabiliyoruz. İyi kahvenin de ne kadar önemli olduğunun sizler kadar ben de farkında olduğumdan sizlerin de desteklerini bekliyorum
Geçtiğimiz ay toplu alım harici bir kavurucudan daha kahve siparişi verdim. Espresso kavrum talep ettim. Ancak merak edip defect oranını ve kavurmadaki tutarlılığı kontrol etmek istedim. Şu şekilde bir görsel elde ettim. Kavurma konusunda herhangi bir tecrübe ve iddiam yok ancak bana elde ettiğim görsel çok tutarlı gelmedi. Sizlerin de görüşlerini almak isterim.

Geçtiğimiz ay toplu alım harici bir kavurucudan daha kahve siparişi verdim. Espresso kavrum talep ettim. Ancak merak edip defect oranını ve kavurmadaki tutarlılığı kontrol etmek istedim. Şu şekilde bir görsel elde ettim. Kavurma konusunda herhangi bir tecrübe ve iddiam yok ancak bana elde ettiğim görsel çok tutarlı gelmedi. Sizlerin de görüşlerini almak isterim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: