Avare
Üye
- İsim
- Sinem
Daha fazla
- İsim
- Sinem
- Değirmen
- Comandante C40, Severin KM 3873, Sözen
- Ekipmanlar
- Hario V60 02 Seramik ve Plastik, Origami Dripper M, Aeropress, LillyDrip, Soy Cezve G4, Bodum French Press, Ikea Rädig Moka Pot, Konchero Isı Ayarlı Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Çanakkale
Bu hafta ne kadar şanslı olduğumu söylemek ile başlayayım. Çekirdeklerini severek demlediğim ve güvendiğim (güvendiğim lafıyla vurgulamak istediğim; çekirdeklerini öğütücüye koyarken acaba aralarından taş çıkar mı endişesi yaşamadığım) iki kavurucunun paketinden taş çıktı; ilk taş pazartesi sabahı, ikincisi bu sabah. Taşları maalesef öğütüm yaparken fark ettim. Pazartesi günkü taştan sonra Sevgili @Cihan ayrıntılı bir şekilde mercekle inceledi Comandante'yi; ufak tefek çizikler dışında herhangi bir sıkıntı görmedi. Erken fark etmiş olmamdan kaynaklı sorun yaşamadığımı düşündük. Bugün de pazartesi günkü taşın daha büyüğü ile karşılaştım yine öğütüm esnasında. Yine erken fark ettiğimi düşünüyorum. Umarım değirmene zarar vermemiştir bu saklambaç oynayan çekirdekler.
Size lütfen dikkatli olun; kavurucuya ne kadar güvenirseniz güvenin çekirdekleri öğütücünüze koymadan önce pirinç ayıklar gibi ayıklayın demek için yazmak istedim. Son firmaya destoner kullandığınızı düşünüyorum diye yazdım. Henüz geri dönüş yapmadı bu firma. İlk firma çok üzgün olduğunu, daha önce başlarına böyle bir şey gelmediğini belirtti. Firmalara yazmamdaki amaç da daha dikkatli olmaları konusunda uyarmaktı.
Not: Lütfen ısrar etmeyin firma adı vermeyeceğim.
Size lütfen dikkatli olun; kavurucuya ne kadar güvenirseniz güvenin çekirdekleri öğütücünüze koymadan önce pirinç ayıklar gibi ayıklayın demek için yazmak istedim. Son firmaya destoner kullandığınızı düşünüyorum diye yazdım. Henüz geri dönüş yapmadı bu firma. İlk firma çok üzgün olduğunu, daha önce başlarına böyle bir şey gelmediğini belirtti. Firmalara yazmamdaki amaç da daha dikkatli olmaları konusunda uyarmaktı.
Not: Lütfen ısrar etmeyin firma adı vermeyeceğim.