• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Çekirdeklerimi nerede vakumlatabilirim?

realbehlul

Üye
İsim
Behlül
Daha fazla  
İsim
Behlül
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy
Twitter
vecihi28
Kahve saklama yöntemleri ile ilgili başlıkları detaylıca okudum, bir çok kişi vakumlama yöntemini tercih ettiğini gördüm.
Şu an Vakum aletlerine bütçe ayıramayacağımdan dolayı bir yerde vakumlatma yapabilir miyim merak ediyorum
İstanbul Avrupa yakasındayım böyle bir imkan olursa harika olur benim için.

Genelde kuruyemiş, lokum satan dükkanlarda oluyor, yurtdışına götürenler olduğu için vakumluyorlar. Onun haricinde pastırma, sucuk vs. satan şarküterilerde oluyor. Rica ederseniz yaparlar, en azından benim vakumlatmışlığım var :)

Genelde kuruyemiş, lokum satan dükkanlarda oluyor, yurtdışına götürenler olduğu için vakumluyorlar. Onun haricinde pastırma, sucuk vs. satan şarküterilerde oluyor. Rica ederseniz yaparlar, en azından benim vakumlatmışlığım var :)
vakumlatıp buzluğa atmayı düşünüyorum sizce verimli olur mu

Tabii ki olur, onların kullandığı cihazlar ev tipi olanlara göre daha iyi vakumluyor. Yurtdışına götürmek için aldığım lokumlar incecik olmuştu :D

Tabii ki olur, onların kullandığı cihazlar ev tipi olanlara göre daha iyi vakumluyor. Yurtdışına götürmek için aldığım lokumlar incecik olmuştu :D
deneyeyim aylık 500 gram tüketiyorum elimde fazlası var en azından sağlıklı tutar

Geri