• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve ........... benzer (gibidir vs )cunku...... lutfen bosluklari kendi hayal gucunuzle doldurun

Safak Tayland

Barista
İsim
Mustafa Safak Akkose
Daha fazla  
İsim
Mustafa Safak Akkose
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Facebook
safak.akkose
hobilerin oldugu bolume actim boyle eglenceli bir konuya uygun baslik bulamadim ..kahve filozoflari falan olabilir:)

bir tane ben doldurayim ...

Kahve demlemek hayati yonetmek gibidir, cunku hayatta hep kacinilmaz aciliklarin olacagini biliriz ama onlari en aza indirmek ve kucuk tatli olaylarin arkasina gizleyip hayatimizi daha lezzetli bir hale getirebiliriz :) tipki klorejenik asidi baskilamak icin diger asitleri on plana cikartmak gibi :)

umarim sizde hayatinizda mutluluklari on plana cikartmayi becerebilirsiniz :)

Kahve demlemek hangi ayağının kısa olduğunu bilmediğiniz masaya benzer, çünkü tam öğütüm ayarını, sıcaklığı ya da döküşü tutturdum dediğinde altına peçete sıkıştırmadığın taraftan sallanmaya devam eder.

Geri