• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve artıkları ve tozları temizlemek için mini süpürge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan farslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

farslan

Üye
İsim
Fatih Arslan
Daha fazla  
İsim
Fatih Arslan
Twitter
fatih
Merhaba,

Kahve bar'ımda bir süre sonra ufak da olsa bazı kahve tozlari vs olusuyor. Onları islak bezle temizliyordum, fakat sonra bezi de her seferinde temizlemem gerekiyordu. Sonra biraz etrafa bakınınca guzel bir mini supurge buldum sizlerle de paylasayim istedim. Cok guzel bir sekilde temizliyor. USB-C uzerinden de sarj oluyor. Kibar ve goruntusu de hosuma gitti. Modeli/markası "Mi Vacuum Cleaner Mini" diye geciyor.

3194E4EA-0D3B-46FC-BB69-E1E63B8F7374_1_105_c.jpeg

7FF14CDD-3340-43BF-9CA0-7EC31D2E674A_1_105_c.jpeg

Güzel bir alet,benim de çok işime yarıyor ancak aldıktan 2 ay sonra şarj problemi oldu.30 saniyede şarjı bitiyor şimdi.Bu sorun bayağı bir cihazda mevcutmuş.Bugün yarın servisine göndereceğim bakalım.

Emiş gücü nasıl, arabanın içini temizler mi? Mi Store'da kapalı kutu gördüğüm için deneyememiştim.

Geri