• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cns.c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cns.c

Barista
İsim
Cansın
Daha fazla  
İsim
Cansın
Merhabalar. Bir kahveyi paylaşabileceğimiz kahve arkadaşı arıyorum. 100 gr ı kişi başı 150 tl ye tekabül edecek. İlgilenen yazarsa sevinirim.

Kahve hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz ?

Mzungu 250 gram olarak 315 TL'ye satılıyor. Bu durumda 125 gramını 157.5 liraya bölüşmeniz gerekir.

İş o aşamaya geldiğinde konuşulur düşünen arkadaşla merak etmeyin. Ben de kalkıp burda 157 yerine 50 demedim neticede 😌

Ben de kalkıp burda 157 yerine 50 demedim neticede
Bu kısımdan ne anlamam gerekiyor bilemiyorum, fakat 125 gr'lık kahveyi 100 gr olarak ifade etmişsiniz. Ya yanlış hesapladınız, ya 150 gramı kendinize 100 gramı ortağınıza ayırdınız ya da herhangi bir dalgınlık sonucu böyle yazdınız diye düşündüm. Bir yanlışlık olduğu ihtimalini güçlü buldum ve uyarma ihtiyacı hissettim. Kahkaha atılacak bir durum göremedim. Ama hobi olarak yine atabilirsiniz tabi. :)

eskişehirde olan varsa yarı yarıya paylaşabilirim yarın ulaşır muzungu siparişim

haftaiçi dışarı çıkamıyorum haftasonuda kargo gönderilemiyor ayrıca kargolarda baya pahalandı Edirneden biri vardır muhakkan mzungu alıp paylaşmak isteyen

Geri