• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Akademisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur.v60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur.v60

Barista
İsim
Om8842005
Daha fazla  
İsim
Om8842005
Kahve akademisinden çekirdek kahve alan varmı forumda arama yaptım ama bulamadım Bahçelide bir yerleri vardı v60 a yeni geçerken almıştım ama ozamanlar çok anlayamadım tazeliğini tatlarını colambia kahvesi fena değildi sanki. Yorumları bekliyorum 🙂

Bi ara konusu geçmişti ama sanırsam onlarda birlikten ucuz çekirdekler aldıkları için forumda pek değer bulunmamıştı ilk zamanlar ama şimdi nereden alıyorlar napıyorlar bilmiyorum

2 3 sene evvel aylık düzenli alım yaptığımız bir firmaydı. Genelde 1 kilo alıyorduk. Günlerden bir günn kahvemizi alıp eve geldik heyecanla paketi açtık ve neyle karşılaştık dersiniz, kapkara kömür olmuş bir Rwanda. Neyse olabilir böyle durumlar gözden kaçmıştır yanlışlık olmuştur. Dedik geri bildirim yapalım bize denk geldi firmanın haberi olsun filan. Dükkan sahibi beyle konuştuğumuzda(ismini vermek istemiyorum) olur öyle şeyler ya niye getirdiniz ki tarzında yaklaştı. O gün bugündür önlerinden geçmedim.

Geri