• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Ağız ve Diş Sağlığı

İsim
Murat Attila
Merhaba sevgili dostlar,

Hepimiz kahveyi çok severek içiyor, içiriyoruz. Bu zevkin ağız sağlığımız ile ilgili kısmı ise pek tartışılan bir konu değil. Peki sizlerin ağız ve diş sağlığınız ile ilgili uyguladığınız bir yöntem ya da kullandığınız ürünler var mı? Kahve hayatınıza girdiğinden beri yaşadığınız bir sorun oldu mu? Bu başlık altında paylaşalım mı?

Hepinize teşekkür ederim.

Eşim diş hekimi ortodontist bana ekstra bir şey önermedi. Sabah akşam dişlerimi düzenli fırçalıyorum şu ana kadar 1 tane dolgum var.

Kahve ile su içmeye özen gösteririm. 1-2 yudum kahve 1 yudum su gibi. Hem kahvenin attıracağı suyu yerine koymaya yarıyor hem de her yudumda ağız temizlendiği için kahvenin tadını daha iyi alabildiğimi hissettim. Onun dışında günlük temizlik.

Çocukluk çağımdan beri dişle ilgili çok sorun yaşadığımdan kahve ile bir artış hissetmediğimi söyleyebilirim. Günde iki kez fırçalama ve bir kez diş ipi kahve tüketimi birkaç fincanı geçmediği sürece renkle ilgili sorun yaşatmıyor bende. Bilimsel yönü var mıdır bilmiyorum ancak aynı bakımı uygulasam da stresimin yüksek olduğu dönemlerde kahve lekelerinin daha belirgin olabildiğini gördüm. Stres ağız mukozasının asiditesini değiştiriyor herhalde diye çıkarım yapıyorum kendimce :)

Gardelli bu konuyla ilgili pazardaki boşluğu görmüş ve diş beyazlatıcı bir ürünü mağazasına eklemiş 😀

Selam forumda yeni biri olarak bu konuda kişisel görüşüm filtre kahve özelinde; içtikten sonra dişleri fırçalamanın elzem olduğu.

İçinde bir sürü doğal asit bulunan görece sıcak bir içecek içiyoruz ve bunu devamlı yapıyorsak ağız bakımını kesinlikle ihmal etmemeliyiz.

Geri