• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahhve.com

CoffeeClub

Barista
İsim
Coffee Club
Daha fazla  
İsim
Coffee Club
Değirmen
Timemore Slim S
Ekipmanlar
Cafflano Kompresso
Kahhve.com'un forumda çok tercih edilmediğini düşünüyorum, başlığı yoktu. İlk kez tecrübe ettim ve bu siteden kahve almayı düşüneceklere izlenimlerimi aktarmak istedim. Denemek istediğim farklı kavuruculardan kahveleri sunması bakımından ve cazip BKM Express kampanyası nedeniyle tercih ettim.

İlk olarak "en fazla bir haftalık stok tutuyoruz, taze kavrulmuş kahve gönderiyoruz" iddiaları büyük oranda mesnetsiz çıktı. 11 Ocak'ta verdiğim siparişte gelen dört kahvenin kavrulma tarihleri:
04 Ocak (y)
28 Aralık 😒
22 Aralık 😠
11 Kasım 😤

Diğer yanlış yönlendirdikleri konu ise kargo oldu. Siparişler aynı gün kargoya verilir diyorlar ama günün ilk saati içinde (00:xx) verdiğim sipariş ertesi gün mail yazmam sonucunda siparişten yaklaşık 41 saat sonra kargoya verildi.

Edit: 11 kasım kavrumlu kahve için yeni çekirdek talep etmenizi öneririm.

Edit: 11 kasım kavrumlu kahve için yeni çekirdek talep etmenizi öneririm.
Öneri için teşekkürler, bir mail daha atayım. :)
Forumda aramayı da kullandım ama başlığınızı göremedim demek ki.

Kahhve.com'un forumda çok tercih edilmediğini düşünüyorum, başlığı yoktu. İlk kez tecrübe ettim ve bu siteden kahve almayı düşüneceklere izlenimlerimi aktarmak istedim. Denemek istediğim farklı kavuruculardan kahveleri sunması bakımından ve cazip BKM Express kampanyası nedeniyle tercih ettim.

İlk olarak "en fazla bir haftalık stok tutuyoruz, taze kavrulmuş kahve gönderiyoruz" iddiaları büyük oranda mesnetsiz çıktı. 11 Ocak'ta verdiğim siparişte gelen dört kahvenin kavrulma tarihleri:
04 Ocak (y)
28 Aralık 😒
22 Aralık 😠
11 Kasım 😤

Diğer yanlış yönlendirdikleri konu ise kargo oldu. Siparişler aynı gün kargoya verilir diyorlar ama günün ilk saati içinde (00:xx) verdiğim sipariş ertesi gün mail yazmam sonucunda siparişten yaklaşık 41 saat sonra kargoya verildi.
Kahveler için bir şey diyemem hiç almadım ama kargo konusunda böyle bir sıkıntı yaşamadım v60 setimi moka potumu vs hep burdan almışımdır hatta salı gece 2 de verdiğim dripper bugün teslim edildi ama tabi konumdan da kaynaklanıyor olabilir bilemicem

Ben de Filtre Kahve setimi ilk oluştururken Hario ekipmanlarımı buradan almıştım. Hatta Hario tartıda bir problem vardı, aradım. Ben kusurlu ürünü kargoya vermeden, yeni ürünü kargoya vermişlerdi. Yaptığım hiçbir alışverişte sıkıntı yaşamamıştım.

Ancak sattıkları kahvelerle ilgili aldığım yorumlar pek olumlu olmadığı için Petra'dan alım yapmıştım o dönem.

Yaklaşık 5 sene önce ilk Hario v60 ımı ve Hario Mini Mill değirmenimi buradan almıştım. Ekipman konusunda kendilerine güvenirim.

Ekipman kusunusunda iyiler, zamanında bazı şeyler almıştım. Ama kahve almayı hiç denememedim, açıkçası riske girmek istemedim :)

Domain kahhvekipmanlari olsa çok daha iyi olacak bir site. Kahve konusunda başarısızlar çünkü.

kahvelerine cok iyi yorumlar duymamistim o yuzden hic siparis vermedim ama ekipman alisverisim olumlu gecti

ben indirim denk gelince petra acme almıştım, bayat kahve yollamadılar. drip air, v60, baratza encore da aldım 2019dan beri sitelerinden. aynı gün kargo yaptılar hep.
sorun yaşamadım hiç, bir firmanın sorun yaşayınca çözüm sunarkenki hali bence daha önemli. her şey iyi giderken kimse kötü olmuyor :)

ben iki defa tanışma paketi aldım buradan. paketlerde yer alan kahveyi ilgili firmadan (petra, coffeerem vs.) taze kavrulmuş şekilde alıp hızlıca kargoya veriyorlar. bir de brikka almıştım. aynı şekilde kargo, paketleme vs. konusunda iyilerdi. üründe benden kaynaklı bir sorun olmuştu. hem mail hem de telefon üzerinden hızlıca iletişime geçip ürünü kontrol amaçlı isteyip, sorunu çözmüşlerdi. yani üç alışverişime göre müşteri odaklı, sorun çözücü bir firma izlenimi aldım.

BKM Express indiriminde ben de ilk defa kahve aldım. Petra'da kavrum tarihi yoktu diğer ikisi yakın zamanlı kavrumdu. Siparişi geçerken indirimden kendi hatamdan faydalanamadım, arayınca sağolsunlar o siparişi hızlıca iptal edip (ödemem 2. günde hesaba geldi) yeni sipariş için kolaylık sağladılar. İlk deneyimim bu yönde olumlu oldu.

04 Ocak (y)
28 Aralık 😒
22 Aralık 😠
11 Kasım 😤

Mail attıktan sonra yeni parti ürün gelince hemen gönderdiler bayat kahvenin yenisini. Müşteri memnuniyetine önem veriyorlarmış.

Selamlar Arkadaşlar,

Konu site gibi birden fazla kavurucudan aynı anda ve taze sipariş verebileceğimiz deneyimlemiş olduğunuz farklı bir internet sitesi var mı?

@CoffeeClub konu başlığı ve deneyimlerini paylaşman beni ipten aldı çok çok teşekkür ederim

Selamlar Arkadaşlar,

Konu site gibi birden fazla kavurucudan aynı anda ve taze sipariş verebileceğimiz deneyimlemiş olduğunuz farklı bir internet sitesi var mı?

@CoffeeClub konu başlığı ve deneyimlerini paylaşman beni ipten aldı çok çok teşekkür ederim
Deneyimlemedim ancak Gurme Kahveci. Stok tutmuyorlar direkt kavuruculardan yola çıkıyor sanırım. Ara ara da indirimleri oluyor.

Deneyimlemedim ancak Gurme Kahveci. Stok tutmuyorlar direkt kavuruculardan yola çıkıyor sanırım. Ara ara da indirimleri oluyor.

Konu sitede sabırım benzer bir slogan ile yola çıkmış ama durum vahim.eğer bu site hakkında bir duyum alırsam mutlaka paylaşacağım,çok teşekkürler.

İndirimlerde yaptığım kahve siparişinden olan memnuniyetsizliğim ile ilgili kendilerine şöyle bir mail attım. Takip edip firmanın davranışını benimle beraber izleyebiliriniz.

Kahhve.com merhaba,

Geçen hafta sizden yaptığım #11384941 siparişime istinaden yazıyorum.

Shorts Coffee markalı kahvelerden,

Kenya 250 Gr

ve
Ethiyopya Sidamo GR2

çekirdeklerinden almış bulunmaktayım. Web sitenize girip tadım notların okuduğum zaman bu kahvelerde bahsedilen tadım notlarını çok beğenip bunları almaya karar vermiştim.

Fakat kahveler geldiğinde yaptığım tüm demleme deneyimlerine rağmen iki kahvedende bahsedilen tadım notalarını almayı başaramadım, bunun yanında herhangi taze içimli bir kahve tadımı da alamadım. Her iki kahvede 12.21 üretimli görünüyor olsada bu kadar hızlı bayatlayıp tüm tatlarını kaybedip edemeyeceklerinden emin değilim. Yani bu kahveler bayat kahvemidir bilmiyorum ama bütçem dahilinde 2 adet lezzetli olacağını düşündüğüm kahve satın aldım ve şu an çok mutsuzum. Bu kahveleri içmeyeceğim, çöpe atmadan size bu durumu bildirmeyi düşündüm ? İade edebilirmiyim ? Paramı geri alabilirmiyim ? Beni herhangi bir şekilde bu memnuniyetsizlikten kurtarabilirmisiniz ?

İyi çalışmalar

Son düzenleme:
İndirimlerde yaptığım kahve siparişinden olan memnuniyetsizliğim ile ilgili kendilerine şöyle bir mail attım. Takip edip firmanın davranışını benimle beraber izleyebiliriniz.

Kahhve.com merhaba,

Geçen hafta sizden yaptığım #11384941 siparişime istinaden yazıyorum.

Shorts Coffee markalı kahvelerden,

Kenya 250 Gr

ve
Ethiyopya Sidamo GR2

çekirdeklerinden almış bulunmaktayım. Web sitenize girip tadım notların okuduğum zaman bu kahvelerde bahsedilen tadım notlarını çok beğenip bunları almaya karar vermiştim.

Fakat kahveler geldiğinde yaptığım tüm demleme deneyimlerine rağmen iki kahvedende bahsedilen tadım notalarını almayı başaramadım, bunun yanında herhangi taze içimli bir kahve tadımı da alamadım. Her iki kahvede 12.21 üretimli görünüyor olsada bu kadar hızlı bayatlayıp tüm tatlarını kaybedip edemeyeceklerinden emin değilim. Yani bu kahveler bayat kahvemidir bilmiyorum ama bütçem dahilinde 2 adet lezzetli olacağını düşündüğüm kahve satın aldım ve şu an çok mutsuzum. Bu kahveleri içmeyeceğim, çöpe atmadan size bu durumu bildirmeyi düşündüm ? İade edebilirmiyim ? Paramı geri alabilirmiyim ? Beni herhangi bir şekilde bu memnuniyetsizlikten kurtarabilirmisiniz ?

İyi çalışmalar
Destek ekiplerinden hızlı geri dönüş aldım, cevap şu şekilde

Merhaba,

Kahveleri beğenmediğiniz için üzgünüz. Tüketici yasası gereği gıda ürünlerinin ücret iadesi yapılamamaktadır. Memnuniyetiniz adına bir kereye mahsus bu siparişinizin ücretini hesabınıza geri gönderiyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.
KahhveCom Destek Ekibi

Ücret iadesi olduğunda bilgilendirme yapacağım.
Açıkçası bu davranış hoşuma gitti bir kereye mahsus olarak tabi :)

Geri