CoffeeClub
Barista
- İsim
- Coffee Club
Daha fazla
- İsim
- Coffee Club
- Değirmen
- Timemore Slim S
- Ekipmanlar
- Cafflano Kompresso
Kahhve.com'un forumda çok tercih edilmediğini düşünüyorum, başlığı yoktu. İlk kez tecrübe ettim ve bu siteden kahve almayı düşüneceklere izlenimlerimi aktarmak istedim. Denemek istediğim farklı kavuruculardan kahveleri sunması bakımından ve cazip BKM Express kampanyası nedeniyle tercih ettim.
İlk olarak "en fazla bir haftalık stok tutuyoruz, taze kavrulmuş kahve gönderiyoruz" iddiaları büyük oranda mesnetsiz çıktı. 11 Ocak'ta verdiğim siparişte gelen dört kahvenin kavrulma tarihleri:
04 Ocak
28 Aralık
22 Aralık
11 Kasım
Diğer yanlış yönlendirdikleri konu ise kargo oldu. Siparişler aynı gün kargoya verilir diyorlar ama günün ilk saati içinde (00:xx) verdiğim sipariş ertesi gün mail yazmam sonucunda siparişten yaklaşık 41 saat sonra kargoya verildi.
İlk olarak "en fazla bir haftalık stok tutuyoruz, taze kavrulmuş kahve gönderiyoruz" iddiaları büyük oranda mesnetsiz çıktı. 11 Ocak'ta verdiğim siparişte gelen dört kahvenin kavrulma tarihleri:
04 Ocak
28 Aralık
22 Aralık
11 Kasım
Diğer yanlış yönlendirdikleri konu ise kargo oldu. Siparişler aynı gün kargoya verilir diyorlar ama günün ilk saati içinde (00:xx) verdiğim sipariş ertesi gün mail yazmam sonucunda siparişten yaklaşık 41 saat sonra kargoya verildi.