• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahhve.com 150/40tl indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Papara Cashback'i ile Delter press 325'e, Aeropress 375'e geliyor. Almak isteyen için iyi fırsat.

Edit: İki kampanya birleşmiyor olabilir.

Son düzenleme:
Fırsatı değerlendirelim malum kahve bitti
Önerisi olan varmı acaba espresso makinasında kullanacağım (ekşi meyve tadı olmasın aman )

Son düzenleme:
Hocam acaba hangi sitelerden alıyoruz malum çok sayıda kahve satan yer var :)
Sana zahmet link varsa iyi olur

Bu siteden önerebileceğiniz acı-ekşi olmayan lezzetli kahveler var mı?

ben bir alım gerçekleştirdim. bu alımda Urban Grind'in New Year Blend'ni hakkında bir şeyler söylemek isterim. Üç farklı kahve aldım (petra, Cool Beans ve Urban Gr.) Urban Gr.'nin harman olarak sunduğu kahve koyu kavrum, demleme sonrası da hiç fena değil keyifli denilebilir. Fakat öğütmesi çok problemli bir kahve. BCG820'i her seferinde tıkadı ve elle uzun uğraşlar sonucu tekrar çalıştırabildim. Molent G50'de de 38 klikte öğütmeme rağmen korkunç derece zorlayıcı ve zor. Tam olarak neden böyle bilemiyorum fakat bu şartlarda bu kahveyi tavsiye etmiyorum.

Yarın bu indirimin son günüymüş. Birkaç gün önce yine forumdan bir arkadaş kahvelerde geçerli yüzde 20 indirim kodu paylaşmış.(TRANSFER20) Siteye girip mevcut kahvelere baktım çok fazla bir şey göremedim ancak bu kampanya ile indirim kodunun birleştiğini farkettim. Örnek bir sepet yaptım. Minimum 188tl'lik sepet yaparsanız toplamda 110tl ödüyorsunuz. Screenshot_20210130-173833.jpg

Yarın bu indirimin son günüymüş. Birkaç gün önce yine forumdan bir arkadaş kahvelerde geçerli yüzde 20 indirim kodu paylaşmış.(TRANSFER20) Siteye girip mevcut kahvelere baktım çok fazla bir şey göremedim ancak bu kampanya ile indirim kodunun birleştiğini farkettim. Örnek bir sepet yaptım. Minimum 188tl'lik sepet yaparsanız toplamda 110tl ödüyorsunuz. Ekli dosyayı görüntüle 8715
Ben de 2 kodu birleştirip alışveriş yaptım acme almak istiyordum çok uyguna geldi böylece

Bayat gelmezse harika fiyat :D (25.01 ve 27.01 kavrumlu geldi)
resim_2021-01-30_183613.png

Son düzenleme:
Yarın bu indirimin son günüymüş. Birkaç gün önce yine forumdan bir arkadaş kahvelerde geçerli yüzde 20 indirim kodu paylaşmış.(TRANSFER20) Siteye girip mevcut kahvelere baktım çok fazla bir şey göremedim ancak bu kampanya ile indirim kodunun birleştiğini farkettim. Örnek bir sepet yaptım. Minimum 188tl'lik sepet yaparsanız toplamda 110tl ödüyorsunuz. Ekli dosyayı görüntüle 8715
coffeemamma iyi midir? içtiniz mi daha önce? petra acme çok iyi ama geçtiğimiz aylarda bayat göndermeye başlayınca almayı bırakmıştım. (doğrudan petra alımlarında)

denediğiniz çekirdek tavsiyesi olan var mı? özellikle espresso için...

coffeemamma iyi midir? içtiniz mi daha önce? petra acme çok iyi ama geçtiğimiz aylarda bayat göndermeye başlayınca almayı bırakmıştım. (doğrudan petra alımlarında)

denediğiniz çekirdek tavsiyesi olan var mı? özellikle espresso için...
coffeemamma hiç denemedim ancak kahvekulübünün ilk ortak alımlarından birinde çıkmıştı eski mesajlara bakarsanız belki fikir edinebilirsiniz.
Eski kavrum tarihli gönderilmesine çok takılmayın bence. Eğer eski tarihli gelirse, firmaya bildirirseniz yardımcı oluyorlarmış. Genelde en fazla 20 günlük çekirdek bulunduruyorlardı elllerinde sanırım

ACME’yi beğenmiştim, Kronotrop kahvelerini denemedim bakalım şansımıza, şu şekilde bir sipariş oluşturdum bende.

Ekli dosyalar

• 6FD6D20C-0886-4E6A-ADB0-64C3A8515FAE.jpeg
    6FD6D20C-0886-4E6A-ADB0-64C3A8515FAE.jpeg
    56.4 KB · Görüntüleme: 63
Geri