• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kaffelogic Coffee Roaster Türkiye'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir ürünü Türkiye'ye getirmiş bulunmaktayız. Bir mihenk taşını daha tamamlayıp, Ev Baristalarına yönelik ürün grubumuza önemli bir kategori ekliyoruz. Ev tipi kavurucu 😊

Kaffelogic Yeni Zelanda merkezli bir firma. (https://kaffelogic.com) Kaffelogic, yazılımcı Chris, pazarlamacı John ve kavurucu Wayne kendilerini tanıtırken " Teknik yeniliklerimiz ve güvenilirliğimiz ile tanınan bir kültürden geliyoruz" diyorlar.

1668258159218.png1668258145053.png

Bu ürünü seçmeden önce 2-3 tane daha Ev tipi kavurma makinesi inceledik ve test ettikten sonra kararımızı Kaffelogic'ten yana kullandık, bizim için önemli olan ufak kompakt kullanıcı dostu ara yüz ve fiyat performansı öncelikliydi.

Kaffelogic aldığımızdan beri 2-3 aydır ürünü deniyoruz ve tüm testlerimizden geçti ve tam not aldı. Kendisi tam bir fiyat performans ürünü. Kafein Kültür kavurmahanemizde 1000 e yakın kavurma yapmışızdır ve yüksek tutarlılık kararlılık ile çalışmıştır.

Kaffelogic Türkiye Distribütörlüğümüz sektöre hayırlı olsun😊

Ev Baristası merkezli ürün eko sistemimizde yer alması gereken bu önemli parçayı Kasım Ayı kampanyasına yetiştirerek satışa açıyoruz. Bu lansman ve tanıtım fiyatını kaçırmamınızı öneririz 😊

İyi Forumlar Dileriz

1 çuval yeşil çekirdek alıp 1 sene aynı kahveyi içeriz artık :)
Ev Kavurucuları olarak çeşitli tedarikçilerden yeşil çekirdek almaktayız. En son alımımız 57 kg oldu. Bir wp grubumuzda mevcut.
Alımla ilgili konu başlığı.

Biraz zor oldu ama dağıtımı ben yaptım😄

Ev Kavurucuları olarak çeşitli tedarikçilerden yeşil çekirdek almaktayız. En son alımımız 57 kg oldu. Bir wp grubumuzda mevcut.

@Globally Çok güzel haber. Hayırlı olsun. Tam kahve ekipmanlarını tamamladım derken, ilgi çekici birşey daha çıktı galiba.

Bu makine ile ilgili birkaç sorum var.
- Üsteki kahve kabuğu toplayıcının (chaff collector) içeriyi gösteren camlı versiyonu çıkıyormuş. Benzer şekilde kapasiteyi arttırmaya yarayan bir aparatta çıkıyormuş. Bunları da yakında getirmeyi planlıyor musunuz?
- Sattığınız versiyon bilgisayar'a doğrudan bağlanabiliyor mu ya da USB üzerinden mi programlanıyor sadece?

Bu topluluk çok güzel organizasyonlar yapıyor. Yeşil çekirdek temini ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar bu gruba dahil olabilirler.

@Globally Çok güzel haber. Hayırlı olsun. Tam kahve ekipmanlarını tamamladım derken, ilgi çekici birşey daha çıktı galiba.

Bu makine ile ilgili birkaç sorum var.
- Üsteki kahve kabuğu toplayıcının (chaff collector) içeriyi gösteren camlı versiyonu çıkıyormuş. Benzer şekilde kapasiteyi arttırmaya yarayan bir aparatta çıkıyormuş. Bunları da yakında getirmeyi planlıyor musunuz?
- Sattığınız versiyon bilgisayar'a doğrudan bağlanabiliyor mu ya da USB üzerinden mi programlanıyor sadece?
Öncelikle teşekkürler, kahve sektörü gittikçe büyüyor ilgi çekici ürünler çoğalıyor, toplantılarımızda çoğu ürünü artıları ve eksileriyle tartışıyoruz.
Gelelim bizim Kaffeelogic'imize, ürünü incelerken ve deneyimlerken özellikle eksik yanlarını firma ile iletişime geçerek ilettik. bu eksikler sizin de yazdığınız şeylerdi ve tamamlamaya başlıyorlar.
Öncelikle chaff collectoru ve boost kiti (kapasite arttırma aparatı) şuan ön satışta ve yapım aşamasında ve EVET olduğunda bizde siparişini geçeceğiz.
Şu anki versiyonların hepsi usb bellek ile programlama yapılabiliyor, yakın zamanda bilgisayarınıza doğrudan bağlanabileceğini söylediler. Merakla bizler de bekliyoruz.

Bireysel alım olsa bile mevzuat açısından ciddi bir sorun. Vergisini ödeyerek 100g, 1kg kavrulmuş gelir. Yeşil olarak gelmez (diye biliyorum)

Tohum olarak değerlendirilmiş çekirdekleri yetiştirerek ekosisteme zarar vereceğimizden korkulmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Bireysel alım olsa bile mevzuat açısından ciddi bir sorun. Vergisini ödeyerek 100g, 1kg kavrulmuş gelir. Yeşil olarak gelmez (diye biliyorum)

Tohum olarak değerlendirilmiş çekirdekleri yetiştirerek ekosisteme zarar vereceğimizden korkulmuş olabilir mi?

Yanlış biliyorsunuz. Ortalama 3-4 kg kavrulmamış, yeşil sample geliyor bana 6 ayda bir. Şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık gümrüklerde.

Gümrük faslı olarak da kavrulmuş veya kavrulmamış, kafeini alınmış veya alınmamış gibi faktörlere bakılmaksızın aynı fasılda değerlendiriliyor kahveler.

@Globally Selamlarr, yeni chaff collector gelmiş sanırım ürün özelinde bir kampanya olacak mı forum kodu da çalışmıyor çünkü 😕 Buna ek olarak bilgisayara doğrudan bağlantı geliştirmesi yapılmış mı? Eğer yapılmadıysa bunu yazılımsal bir yolla mı çözmeyi planlıyorlar yoksa üründe versiyon değişecek ve eski modeller bilgisayara bağlanamıyorken yalnızca yeni çıkanlar mı bağlanıyor olabilecek?

@Globally Selamlarr, yeni chaff collector gelmiş sanırım ürün özelinde bir kampanya olacak mı forum kodu da çalışmıyor çünkü 😕 Buna ek olarak bilgisayara doğrudan bağlantı geliştirmesi yapılmış mı? Eğer yapılmadıysa bunu yazılımsal bir yolla mı çözmeyi planlıyorlar yoksa üründe versiyon değişecek ve eski modeller bilgisayara bağlanamıyorken yalnızca yeni çıkanlar mı bağlanıyor olabilecek?
Merhaba,

Evet yeni chaff collectorlu modeller stokta. Bu yeni modelde artık USB bellek yok, saklama kapasitesi direk ürünün içine entegre edilmiş oluşturduğunuz profiller cihazın içine direkt atılabiliyor. Bağlantı artık Typ_c usb kablo ile bilgisayar ile direkt bağlatılı. Son yeni yazılım uygulamasını bilgisayarınıza indirip kurduğunuzda direkt haberleşmeye başlıyor. Eski versiyonlar da bu yeni yazılımı indirip kurabilir.

Fiyatımız indirimli fiyat şuan forum kodlarından bağımsız. ek bir indirim olmayacaktır.

Saygılar

Selamlar,

Globarista çatısı altında çiğ kahve çekirdeği temini başlamış. Başlangıç olarak kayda değer bir gelişme olarak görüyorum.

Tebrikler @Globally ❤️‍🔥

Ekli dosyalar

• 1679907462759.png
    1679907462759.png
    184 KB · Görüntüleme: 56
Selamlar,

Globarista çatısı altında çiğ kahve çekirdeği temini başlamış. Başlangıç olarak kayda değer bir gelişme olarak görüyorum.

Tebrikler @Globally ❤️‍🔥
Selamlar, henüz açılmadık listeleme düzenlemeler devam ediyor ürün detayları ekleniyor.fiyatlama Sonrasında duyurusunu yapacağız ☺️

Geri