doğukan
Barista
- İsim
- Doğukan
Daha fazla
- İsim
- Doğukan
Merhaba arkadaşlar.Birkaç aylık maceram var bu mecrada.Ben americano olarak içiyorum kahvemi.Forumda neredeyse tüm konuları okudum araştırdım.Finalde çok profosyönel ürünler almadım malum cihazlar çok pahalı ve bu hobi bana göre değil diyip pişman olursam diye orta seviye ekipmanla başladım.Delonghi ec685 aldım ve noname homojene yakın sayılcak öğütümler yapan değirmenimle memnundum ki bir kaç keredir dışarda ve pek sevmesemde arkadaşlar davet ettiği için starbucks,kahve dünyası vb yerlerde oturup orda americano içene kadar.Evde sorun yok gibi şikayetçi olmadan kahve mi içen ben,dışardakileri içince ben bariz acı kahve içiyormuşum dedim.Kahve olarak forumda önerilen kaliteli ki pahalılar da dahil fazlasıyla çeşit kahve denedim bu kısa serüvenimde.Sorunun daha çok cihaz kısmından kaynaklandığını düşünüyorum.Makineyi değişcem ama evde eşimle kavga çıkacak
O yüzden bir sene daha bunu kullanacağım için tavsiyenizi rica ediyorum.Tadında nispeten eskiye göre fark yaratabilcek yani bu ekipmanla en fazla bu kadar olur diyeceğiniz tavsiyeler.Basınçsız sepete geçmek,metal tamper almak gibi.Yok boşa masraf yapma seneye direkt üst model bir cihaz al derseniz de memnun olurum.İki durumu deneyimlemiş arkadaşların fikri çok değerli.Teşekkür ederim şimdiden.