• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kadıköy-Pendik civarı 3. Nesil nitelikli kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Squirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Squirel

Barista
İsim
Melih
Daha fazla  
İsim
Melih
Değirmen
1zpresso Q2
Ekipmanlar
Konchero Kettle , Fujika Tartı, Orea V3 Dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Kadıköy civarı 3. Nesil kahve dükkanlarıdan nereleri var ya da Pendik ?
Not: Arkadaşımın düğünü için İstanbul'a geçeceğim önümüzdeki hafta sonu oturup kahve içmek isterim düğünden önce 😋

Kadıköy İstanbul'da Pendik neredeyse Yalova'da hahahah.

Kulüpte hazırlanmış bir bağlantıydı en son.
Kadıköy de inip Anadolu Festivali varmış onun için orda inerim dedim ordan düğün için Kadıköy'e geçeceğim akşam o yüzden 😅
Bağlantı için teşekkürlee bu arada 👍

@Daunterm 'in verdiği linkte vardır büyük ihtimalle, yine de yazayım Montag'ı. Akşamları biraz erken kapanıyor. Kapanış saati harici üzmez. 😅

Moda taraflarında da baya kahveci var. Ama epeydir gitmedim Moda'ya. Unuttum gibi.

Moda da montag ve grass bakery var. Grass ın özellikle espressosunu çok beğeniyorum. Bir de evlendirme dairesine yakın fam coffee var.

Moda da montag ve grass bakery var. Grass ın özellikle espressosunu çok beğeniyorum. Bir de evlendirme dairesine yakın fam coffee var.
Tam fam in orda zaten isim evlendirme dairesinin orda fam ve montag deneyebilirim🤗

Kronotrop Moda Eatery’de Kolombiya Santa Rosa v60 ve hemen ilerisindeki Starbucks Reserve’de Papua Yeni Gine v60 deneyebilirsin. Ben en son 1 ay önce içtiğim için çekirdekler mevcut mu bilemiyorum.

Moda Montag’da “hafif” ve “soğuk” bir v60 deneyimi yaşamıştım. Ama tek denemede değerlendirmek istemem. Barista kaynaklı ya da anlık bir hata olabilir. Gelmişken denenir sanırım :)

Moda'dan dışarı çıkmayın. Fam iyi bir durak, caddedeki veya Kadıköy'deki Coffeetopia'ya da gidebilirsiniz. Ancak;

pour over demleme bir şey içecekseniz kafenin tenha olmasını öneririm. Ben dışarıda içtiğim v60'ların çoğundan hiçbir şey anlamadığım için içmeyi bıraktım. Anlamamakla birlikte keriz yerine konmuşum gibi geliyor, çünkü makine kahvesinin neredeyse 2 katına daha kötü sunuluyor. Artık sıcaklığa mı dikkat etmiyorlar, süreye mi bilmiyorum ama 10 kişiden fazla kapasiteli kafelerde iyi bir pour over deneyimi yaşamadım ben. Genellikle kaosa denk gelir, bir de canın o gün tatlı çekiyor da eskaza yemişsen ne yediğinden, ne içtiğinden hiçbir şey anlamazsın.

Moda'dan dışarı çıkmayın. Fam iyi bir durak, caddedeki veya Kadıköy'deki Coffeetopia'ya da gidebilirsiniz. Ancak;

pour over demleme bir şey içecekseniz kafenin tenha olmasını öneririm. Ben dışarıda içtiğim v60'ların çoğundan hiçbir şey anlamadığım için içmeyi bıraktım. Anlamamakla birlikte keriz yerine konmuşum gibi geliyor, çünkü makine kahvesinin neredeyse 2 katına daha kötü sunuluyor. Artık sıcaklığa mı dikkat etmiyorlar, süreye mi bilmiyorum ama 10 kişiden fazla kapasiteli kafelerde iyi bir pour over deneyimi yaşamadım ben. Genellikle kaosa denk gelir, bir de canın o gün tatlı çekiyor da eskaza yemişsen ne yediğinden, ne içtiğinden hiçbir şey anlamazsın.
Fam'ı deneyeceğim 👍😋

Son değişikliklerle Fam arka bahçesi çok hoş oldu bence, tavsiye ederim

Geri