• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Just Coffee Roastery

İsim
İsmail
Daha fazla  
İsim
İsmail
Değirmen
Commandante C40
Ekipmanlar
French Press, v60, hario immersion dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
2 farklı zamanda 2 farklı kahvesini deneyimlediğim ve ikisinden de çok güzel sonuç aldığım bir kavurucu başlığını göremedim açayım dedim.

Sonunda internet sitelerini açmayı başardılar demek. Ben evime yakın olduğu için sıkıştıkça hep Just kahveleri alıyorum. Fiyat performans anlamında en sevdiğim kahveci ve kavurucusu Levent bey de bildiğim kadarıyla piyasada yetişen insanlara oldukça fazla destek sağlayan, güzel bir insan.

Selamlar,

Künyeleri biraz zayıf gibi sanki ve sanırım omni kavuruyorlar değil mi?

İlk deneyim

Deneme amacli indirim olunca siparis verdim, colombia finca el rubi ve bombe ayla natural aldim.
# Colombia finca el rubi mukemmel bir kavrum, cok kaliteli bir cekirdek, epey sasirtti ve sevindim tabii ki boyle bir is cikarmalarina, ustelik kavrum ustunden 1 aydan fazla gecmisti neyse ki zaten elimde kahve yoktu, direkt giristim ve bitirdim kahveyi. Tarcin ve karanfil notalariyla tam bi christmas ve kis kahvesi imis. 250gr 250tl ile f/p canavari benim icin
# bombe ayla filtre icin koyu tarafta kaldigi icin dusuk sicaklik(88C) ve kumas filtre ile iyi sonuc alabildim, espressoda da denedim ve daha cok yakistirdim.
# paketleri guzel, notalara gore renklendirme var ve arkada qr kod ile tadim carkina erisebiliyosunuz.
# 350tl uzeri kargo ucretsiz

Ekli dosyalar

• IMG-20240314-WA0009.jpg
    IMG-20240314-WA0009.jpg
    62.5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20240314-WA0008.jpg
    IMG-20240314-WA0008.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 29
Beşiktaş'ta kahve içtiğim tek yer. Konumu biraz ayak altı görünse de kaliteyi bozmuyorlar. Son gittiğimde Ayla Bombe içmiştim. Başarılıydı.

İlk deneyim

Deneme amacli indirim olunca siparis verdim, colombia finca el rubi ve bombe ayla natural aldim.
# Colombia finca el rubi mukemmel bir kavrum, cok kaliteli bir cekirdek, epey sasirtti ve sevindim tabii ki boyle bir is cikarmalarina, ustelik kavrum ustunden 1 aydan fazla gecmisti neyse ki zaten elimde kahve yoktu, direkt giristim ve bitirdim kahveyi. Tarcin ve karanfil notalariyla tam bi christmas ve kis kahvesi imis. 250gr 250tl ile f/p canavari benim icin
# bombe ayla filtre icin koyu tarafta kaldigi icin dusuk sicaklik(88C) ve kumas filtre ile iyi sonuc alabildim, espressoda da denedim ve daha cok yakistirdim.
# paketleri guzel, notalara gore renklendirme var ve arkada qr kod ile tadim carkina erisebiliyosunuz.
# 350tl uzeri kargo ucretsiz
İndirim kodu nedir ?

Geri