• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Jura Z10

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ferman

Üye
Selamlar,

Yurt dışından bir arkadaşıma araç bagajında Jura Z10 getirtmeyi planlıyorum, enplus fiyatı ile ciddi farkı var, cihaz ve veya Jura'lar ile ilgili nasıl tecrübeleriniz var, espresso tadında manuel makinalara göre çok mu büyük farklar var,

Şimdiden teşekkürler

Selamlar,
James'in bean to cup videosunda Jura Z10 mevcut. Baştan sona en detaylı karşılaştırmalardan biri herhalde. Bu arada makineye ne kadar veriyorsunuz emin değilim ama yarı fiyatı bile olsa verilir mi tartışılır. Jura hiç görmedim kullanmadım ama gaggia'nın otomatiklerine bakmıştım beğendim diyemem. Tabi kullandıkları çekirdek "klasik italyan espresso" çekirdeği olduğu için kıyaslamak doğru olmaz sanırım

Aslınd
Selamlar,
James'in bean to cup videosunda Jura Z10 mevcut. Baştan sona en detaylı karşılaştırmalardan biri herhalde. Bu arada makineye ne kadar veriyorsunuz emin değilim ama yarı fiyatı bile olsa verilir mi tartışılır. Jura hiç görmedim kullanmadım ama gaggia'nın otomatiklerine bakmıştım beğendim diyemem. Tabi kullandıkları çekirdek "klasik italyan espresso" çekirdeği olduğu için kıyaslamak doğru olmaz sanırım

Aslında manuel bir makina almak lazım ancak orta uzun vadede üşenirim bean to cup daha mantıklı diye düşünüyorum

Geri